Geboren op 12-07-1997 in Sliedrecht.

Voor een lange tijd ben ik op zoek geweest naar een hobby die perfect bij mij past. Na een groot aantal bevliegingen ontdekte ik fotografie. Dit bleef me bij en ik wist dat ik hierin wilde groeien.
Sinds januari 2012 heb ik een Sony spiegelreflex camera in mijn bezit en is fotografie uitgegroeid tot mijn grootste hobby. Ik heb leren kijken naar de buitenwereld en genieten van de natuur. Hier haal ik tegenwoordig mijn ontspanning uit.
Zoals iedereen begon ik met een body en kitlens, dit is uitgegroeid tot een collectie van drie objectieven, drie camera’s en veel accessoires.

Een aantal jaar terug ben ik me meer gaan focussen op het fotograferen van mensen. Ik begon met portretten en families. Hier ontdekte ik mijn eigen stijl die ik veel heb kunnen ontwikkelen. Trots mag ik mezelf nu professioneel fotografe noemen met een groeiend bedrijf. In bruidsfotografie, zwangerschapsfotografie, familiereportages en lifestyle newborn fotografie heb ik me gespecialiseerd. Waarom? Omdat deze takken een band vormen tussen mij en jullie. Ik ben onderdeel van jullie omgeving en dat vind ik heel fijn. Door dichtbij te komen kan ik namelijk de meest oprechte en spontane foto’s maken. En daar word ik het meest blij van.

Naast fotografe ben ik parttime Marketeer bij een leuk en creatief bedrijf in Gorinchem. Een toffe baan waarbij ik mijn creatieve ei kwijt kan, maar toch mijn HBO-vaardigheden een plek kan geven.

Contact
E-mail – contact@angeladebaatfotografie.nl
Telefoon – 06 40830278
KvK-nummer – 68949677

Angela de Baat