Blog

 
Sinds begin 2018 ben ik de trotse aanbieder van Floricolor trouwalbums. Deze leverancier maakt prachtige kunstwerken van jouw trouwfoto’s. Het leer is stevig, het linnen zacht en het hout authentiek. Ben je benieuwd naar meer info over de albums die ik aanbied? Lees dan verder.
 
Het album heeft een rustieke houtlook, je kunt hierbij kiezen uit zwart over donkerbruin (afbeelding boven). Het boek wordt geleverd in een houten doos in dezelfde kleur van het album, hierdoor wordt het echt een luxeproduct dat je veilig kunt bewaren. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat het beschadigt, daar is het hout te sterk voor!
 

 

Een ontzettend groot voordeel aan de trouwalbums is dat je zelf je papiersoort kan uitkiezen. In totaal zijn er 10 verschillende finishes, die allemaal op 3 diktes geprint kunnen worden. Er zijn dus in totaal 30 mogelijkheden! Op die manier wordt het trouwalbum jouw persoonlijke boek, wat het nog mooier maakt. 

Enthousiast geworden?
Gaaf hè? Mocht je interesse hebben in meer informatie en prijzen, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik alles vertel over het Floricolor album.

 
angeladebaat@hotmail.com – 06 270 446 18