Blog

Nadat dé vraag is gesteld en de blinkende ring om haar vingers is geschoven, is het tijd om familie en vrienden het grote nieuws te vertellen, jullie gaan trouwen! Maar waarom zou je dat op de ouderwetse manier doen als je een trouwe viervoeter hebt lopen? Vanaf nu is dit (lichtgewichte) bordje te gebruiken tijdens loveshoots. De tekst “My humans are getting married!” zegt genoeg. De perfecte manier om jullie verloving bekend te maken! 
​Psst, gek op honden? Klik verder voor te schattige foto’s van mijn knappe model.
 
Het bordje weegt maar een paar gram en heeft een verstelbaar touwtje voor om de nek, waardoor het heel veilig is voor jullie hond. Diervriendelijkheid staat voorop! De tekst is er opgedrukt, dit kan dus niet worden veranderd. Wel kan ik voor €15,- per stuk een bordje speciaal naar jullie wens customizen. 

​Interesse? Boek dan nu een loveshoot. Het handigste is om te mailen in plaats van het contactformulier in te vullen, vermeld dan direct dat je dit bordje wilt gebruiken. Ik zal hem meenemen naar de shootlocatie. Vervolgens fotograferen we een aantal foto’s met het bordje zoals jullie in gedachten hadden. Daarna maken we de loveshoot verder af zoals we gewend zijn, met heel veel liefde en spontaniteit. Toffe Save-the-Date kaarten gegarandeerd! Het gebruik van het bordje kost niks extra, maar het levert wel extra bijzondere foto’s op.

En nu meer dog photos, want dat had ik beloofd: