Blog

 
Dat creativiteit zich op meerdere manier uit, wist ik al. Maar toch heeft Anna me ontzettend verrast. Haar naam is groot op online platforms als Facebook en Instagram, maar ook magazines hebben haar ontdekt. Haar illustraties worden meerdere malen gepubliceerd in grote bladen. Ik mocht content schieten voor haar kanalen, waar ik erachter kwam dat ze ook nog eens een heel leuk persoon is.
 

Na een overheerlijke kop koffie bladerde ik door al haar afgedrukte illustraties. Ze gebruikt verschillende materialen als fineliners en potloden, maar ook waterverf en glitter. Hierdoor is elke tekening uniek en maakte het voor mij een uitdaging om alles op de juiste manier vast te leggen. Maar het is gelukt, met de juiste setting en probs rolden er toffe beelden uit!

Benieuwd naar meer werk van Anna? Bekijk haar kanalen:
Instagram
Facebook
Blog