Blog

 
Tweede Pinksterdag was voor mij dit jaar niet een dag waar ik in mijn tuin een boek las en genoot van een vrije dag. Dit jaar stond ik gewoon om 8:00 uur naast mijn bed om een familie te fotograferen in Sliedrecht. Een leuke, bijzondere familie die ik al vaker voor mijn lens had. Zo fotografeerde ik Amber (rechts) haar “getting ready” voor haar bruiloft en schoot ik de huwelijksreportage van Yootah & Vanity. Vandaag deel ik de resultaten van de familiefotoshoot!
 
Om 10:00 uur hadden we afgesproken in het Willem Dreespark in Sliedrecht. Het lijkt op zich een vrij saaie locatie, maar dit was het absoluut niet. De afwisseling tussen steigers, slootjes, dichtbegroeide en open stukken maakten het een perfecte fotolocatie. Toen ook nog de zon door de bladeren kwam, was het helemaal compleet. 

Het was één van de eerste keren dat ik een klein kind fotografeerde. Ik heb het twee jaar geleden een keer moeten doen bij een gezinsportret. Dit was echt weer even wennen. Dit meisje, Evy, moest echt even inkomen. Daarna was ze on fire, maar na 10 minuten had ze het weer gezien. De beelden die ik in die 10 minuten kon schieten, zijn wel prachtig. Kijk de laatste foto, waar de liefde met mama ervan af spat. Hiervan smelt je hart toch?!