Blog

Zaterdag 14 juli was ik al vroeg in de veren. Om 9 uur reed ik vanuit Sliedrecht richting Brandwijk. Bij een prachtig huis aan De Donck parkeerde ik mijn auto en belde ik aan bij de familie Van den Dool. Ik kwam direct in een gezellige chaos terecht. Outfits werden gekozen, aangetrokken en uiteindelijk weer verwisseld. Er kwamen steeds meer mensen binnenlopen en de laatste luier werd nog even verschoond. Om 10 uur was iedereen klaar voor een relaxte lifestyle-shoot. Kijk je mee naar de resultaten?
 
We bleven lekker in de achtertuin van opa en oma. De tuin bevatte prachtige bloemen, een geiten/kippenren, konijnenhok en schommel. De zon scheen al lekker en gaf de foto’s een mooie zomerse gloed. We begonnen direct met het eerste groepsportret, omdat de kleine jongens nu nog enigszins aandacht hadden voor de camera.
 
 
Voorafgaand aan de shoot kreeg ik een mailtje met de vraag hoe ze de kinderen geboeid moesten blijven houden. Ik stuurde eerlijk terug dat dit waarschijnlijk niet ging lukken. In plaats daarvan raadde ik ze aan om het favoriete speelgoed van de kids mee te brengen. En dat deden ze. De jongens waren heerlijk aan het spelen en racen op hun fietsjes. Tijdens één van deze races maakte ik ook nog deze actiefoto, te schattig toch?
 
 
Na de race werden er verschillende combinaties gemaakt voor de foto. Alle broers/zussen bij elkaar, elk gezin apart, opa en oma samen etc. De kids waren ondertussen druk bezig met de bloemen en geitjes. Hier maakte ik uiteraard ook foto’s van, zo stiekem als mogelijk.
 
 
Ik kan echt genieten van zulke ochtenden. Iedereen was op zijn gemak, wat een ongedwongen sfeer opleverde. En dan worden de mooiste foto’s gemaakt!

Wat vinden jullie van de resultaten?

Liefs, Angela