Blog

Normaal fotografeer ik op locaties in de omgeving van Sliedrecht. Maar toen dit koppel me uitnodigde naar de Veluwe te komen voor een gezinsreportage, zei ik natuurlijk geen nee. Een uur rijden, maar het was het oh zo waard. Ze zon scheen, er was niemand die ons stoorde en de omgeving was prachtig. Een perfecte setting om mooie gezinsfoto’s te maken van Sven, Ramona & Philippa. Alles waar een fotograaf blij van wordt!
 
We spraken af in Nunspeet bij het Van der Valk Hotel. Van daarvandaan was het nog een interessante rit naar het bos, inclusief rondjes rijden en verkeerde afslagen. Maar uiteindelijk hebben we het gevonden! Na een kwartier lopen kwamen we op een prachtige open zandvlakte terecht. Precies wat we allemaal in ons hoofd hadden. 

Ik had het gezin gevraagd allemaal één accentkleur te dragen, ze kozen voor lichtroze. Op deze manier pasten ze perfect bij elkaar en werd de foto nog sterker. Ik had een plaid meegenomen voor de foto’s in het zand, wat een gemoedelijk sfeertje gaf. 

Wát een leuk gezin was dit. Ramona & Sven praatten honderduit en Philippa ontdekte het zand, de dennenappels en takjes op haar handen en voeten. Ze was heerlijk ondeugend en direct verliefd op mijn camera, dat maakt mijn werk toch net een stukje makkelijker, haha! 

 

Wat vinden jullie van de reportage?