Blog

Toen Dalil & Nina mij vroegen of ik zin had in een avontuur, was mijn aandacht getrokken. Ze vertelden me dat ze net verloofd waren en voor een engagement-shoot foto’s wilden maken op een unieke locatie. Bij een kasteel. In Duitsland. Het klonk als een sprookje en ook Pinterest gaf me hoge verwachtingen van Burg Eltz. Op 20 oktober om 7:00 ‘s ochtends stonden we daarom bij het kasteel en wát was het magisch. Kijk mee naar de prachtige resultaten van deze bijzondere loveshoot!
 
Burg Eltz bevindt zich in Wierschem, op ongeveer drieënhalf uur rijden vanaf Sliedrecht. Omdat het één van de bekendste toeristische trekpleisters is van Europa, wilden we er voor de grote meute zijn. De burcht gaat om 9:30 open, wat betekende dat we hiervoor al klaar moesten zijn. We besloten dat we 8:00 uur wilden beginnen, zodat we anderhalf uur de tijd hadden. We zaten daarom al om 3:00 uur ‘s nachts in de auto. Pittig, maar het was het waard!

Ondanks dat het 7:30 uur was, stonden er al tientallen fotografen opgesteld om het perfecte plaatje van het kasteel te schieten. De meesten schoten landschappen, wat betekende dat er niet veel mensen heen en weer liepen. We wachtten onze kans af en liepen de brug op, met de hordes fotografen nog achter ons. Toen ik aan het fotograferen was, hoorde ik nog wat geklik achter me. De kans dat mijn kont op iemand zijn camera staat, is dus redelijk groot. Maar goed, alles voor de foto!

Het was mistig, overal waren herfstkleuren aanwezig en het stel had prachtige outfits bij. Alles klopte. Hoewel ik van tevoren hoopte op zon, ben ik achteraf heel blij met de mist. Het geeft een moody sfeertje aan de foto’s, wat het sprookje nog meer doet opleven. Dalil & Nina deden het daarnaast geweldig. Dansjes, knuffels en vooral heel veel liefde. Prachtig.

 

Liefs, Angela