Blog

 
Hoewel het kwik nu langzaam onder nul begint te zakken, pakten ik vorige week de laatste zonnestralen mee tijdens een loveshoot in Rockanje. Dit is één van mijn favoriete locaties, omdat het zo veelzijdig is. Er is bos, binnenduinen, strand, zee en heel veel strandtentjes. Dit ontzettend leuke koppel vierde hun verloving met een bijzonder mooie loveshoot/engagementshoot. Ik word al gelukkig als ik naar de resultaten kijk, zoveel liefde!
 
Mizgin had mij gespot tijdens het fotograferen van de bruiloft van Gabriël & Nuy en benaderde me voor een loveshoot in de omgeving van Sliedrecht. Ze had zeer concrete ideeën die perfect binnen mijn stijl pasten, dus ik kon niet wachten om te shooten. We zochten naar spontane foto’s, niet teveel geposeerde poses, lage zonnestralen en veel warmte. Ik denk dat het aardig gelukt is!

We startten op de binnenduinen en ik werd direct heel blij van het licht, het was werkelijk perfect. Daarom is herfst zoveel meer geschikt om een fotoshoot te doen. In de zomer zijn er harde schaduwen en moet je knijpen tegen de zon, dit was nu absoluut niet aan de orde. Heerlijk. 
We liepen door naar het strand en het bleek bijna helemaal verlaten. Top. Kon het stel makkelijk dansjes doen zonder pottenkijkers. Want dat gebeurt bij mijn spontane loveshoots. Ik laat je dansen, springen en door het zand rollen. Een oprechte lach gegarandeerd!

 

Hier word je toch ontzettend blij van?!

Liefs, Angela