Blog

Ik heb best wel een duidelijke fotografiestijl; kleurrijk, licht en oprecht. Ik fotografeer mijn klanten/modellen eigenlijk altijd zoals ze zijn, zonder teveel poespas. Daar had ik dit keer even helemaal geen zin in. Ik wilde iets heel anders, lekker out of the box. Make-up artist Simone en model Leila hielpen me hierbij. 
 
Normaal gesproken fotografeer ik in de regio van Sliedrecht, vaak kies ik voor een natuurlijke setting. Dorpen rondom Sliedrecht en bijvoorbeeld de Biesbosch zijn dan ook zeer geschikt. Dit keer reisde ik iets verder, namelijk naar Rotterdam. Hier heb ik al meerdere shoots gedaan en ik was steeds net niet helemaal tevreden, het was te grauw voor mij, te industrieel. Tot ik een aantal weken terug naar Pathé Schouwburgplein ging (film: I Look Pretty – eindoordeel 8/10) en ik zag dat ze het plein hadden omgetoverd tot een fotografiewalhalla. Wát een prachtige kleuren en achtergronden. 
Ik moest en zou hier fotograferen, dus zocht ik contact met een makeup-artist en model om mooie plaatjes te schieten. Simone deed ‘s ochtends haar ding. Ze maakte een prachtige look met roze en paarse tinten, paste perfect bij de setting! Daarna was het mijn beurt. Leila stond model en ik bleef maar schieten. Ik heb zo ontzettend blij met het resultaat. Zo anders, maar oh zo leuk.