Blog

Het was alweer veel te lang geleden dat ik een portfolioshoot had gedaan. Daarom plaatste ik een oproepje op een Facebookgroep voor modellen en Alina reageerde. Een week later liepen we door de bossen van Oosterhout. De zachte lentezon scheen, het was heerlijk rustig en Alina had de smaak goed te pakken. Kijk mee naar de topresultaten!
 
Er zijn een aantal locaties die een plekje in mijn hart hebben veroverd. Het strand van Rockanje, het veelzijdige Biesbosch-gebied en de bossen van Oosterhout. Het was voor mij dan ook geen moeilijke keuze waar we onze shoot wilden houden. De bomen waren nog kaal, waardoor de foto’s een rauw sfeertje kregen. Ik houd ervan!

De dag voor deze shoot had ik een nieuw objectief gekocht. De 85mm F/1.8 van Sony. Een heerlijke prime lens met prachtige kleuren en een fijne scherptediepte. Deze shoot was een perfecte kans om het objectief uitgebreid te testen. Vooral voor close-up portretten doet hij het enorm goed. Blij mee!

Ohja. Alina Voskuil moeten we in de gaten houden. Dit topmodel gaat het nog ver schoppen. Ze wist precies wat ik wilde en kon dit perfect overbrengen op de camera. Er stond opeens een heel ander persoon voor me dan toen ze naast me in de auto zat. Dat is talent!