Blog

Mijn allereerste Behind the Scenes-video! Geïnspireerd door verschillende Engelstalige Youtubers nam ik mijn routine voor een portret fotoshoot op. De shoot vond plaats in Sliedrecht en de mooie Julia stond voor mijn lens. Ik deed haar visagie, zij wisselde met verschillende flowy outfits en we schoten met een vintage stoel van de kringloop. Wat was het gaaf! Bekijk hier de resultaten en de video voor een kijkje achter de schermen.
 
We begonnen direct met de vintage stoel, want daar was ik zo benieuwd naar. Een week eerder kreeg ik het idee in mijn hoofd. Zodra dat gebeurt, moet het zo snel mogelijk tot uiting worden gebracht. Ben soms nogal ongeduldig, oeps.
​Een dag na de ingeving stond ik daarom al in de kringloop. Uiteindelijk vond ik hem bij kringloopwinkel Nieuwe Hoop in Dordrecht. Samen met een lange, kanten rok. Toen ik alles neerzette voor de juiste compositie deed ik even een dansje, het was precies zoals ik in mijn hoofd had! 

Na de eerste shots zette ik de stoel opzij en liet ik Julia vrij bewegen. Ik gaf haar een bos bloemen, liet haar rondjes draaien en bleef doorschieten. Toen de zon tevoorschijn piepte werden de foto’s nog sfeervoller en werd ik nog enthousiaster. Een outfitchange naar een maxi-jurk gaf nog meer afwisseling aan de shoot. Hoe tof zijn deze resultaten?!

 

Benieuwd hoe de shoot verliep, inclusief dansjes en rare poses? Bekijk dan de Behind the Scenes video!