Blog

Ik ben verschrikkelijk in blogs schrijven. De combinatie van een 32-uurs baan en meerdere avonden en dagen fotograferen leidt tot een bizarre achterstand in schrijfsels. Deze styled shoot vond plaats in mei, oeps. Toch wil ik de foto’s nog heel graag met jullie delen, want ze zijn prachtig. Het was een frisse dag, maar zonovergoten. Deze beelden bewijzen dat je heel romantisch kunt trouwen in Dordrecht!

Trouwlocaties Dordrecht

Deze shoot begon bij Brut. Een heerlijk relaxt restaurant met een mooie achtertuin in Dordrecht. De organisatie werd gedaan door Kim van Gent Photography. Ze had een ontzettend gave setting gecreëerd met een bohemian vibe.  Ook was er gedacht aan een prachtige bruidstaart, gestylde tafel en veel accessoires. Hier heb ik een paar gave shots genomen, de setting paste perfect bij de styling van de modellen. Heel gaaf!

 

Daarna verlieten we Brut en gingen we de sfeervolle straatjes van Dordrecht in. We liepen over de Voorstraat en belandden uiteindelijk bij de Grote Kerk van Dordrecht. Deze foto’s bewijzen weer dat je echt niet naar een speciale, afgelegen locatie hoeft af te reizen voor je trouwfoto’s. Dordrecht is een prachtige trouwlocatie van zichzelf! 

Spontane bruidsfotografie

Tijdens het fotograferen van het stel Boxie en Mayra mocht ik los met spontane bruidsfotografie. Dit is wanneer ik me het meest in mijn element voel. Ik mocht ze laten dansen, lachen, praten en kussen en liet ze hier in helemaal vrij. Met een paar kleine aanwijzingen (“vertel elkaar hoe mooi je de ander vindt”) begon de magie voor mijn camera te ontstaan. Ik SMOLT achter de lens. Smelt je met me mee?

Hier word ik zo gelukkig van! Ik krijg gelijk weer kriebels om mijn camera te pakken en meer foto’s te maken. Gelukkig heb ik in september en oktober nog vier bruiloften om naar uit te kijken. En de eerste bruiloften van 2020 staan alweer gepland! Ohh, wat hou ik toch van mijn baan!

Wil je dat ik ook jouw bruiloft spontaan vastleg? Neem dan snel contact op, want er zijn al veel data weg! Lees hier meer over mijn bruidsfotografie.

Leveranciers 
Organisatie en styling – Kim van Gent Photography
Fotolocatie – Brut Dordrecht
Bruidsjurken – La Nova
Trouwpak – Alexander Roodfeld
Sieraden – Judigje Edelssmid
Visagie – Amy Lopulissa
Haarstyling – Vlechtidee
Bruidsbloemen – Pure Flowers
Bruidstaart – Bakketaart

Liefs,
Angela