Blog

De eerste bruiloft van het seizoen. Maurice & Florianne. Ondertussen is dit alweer meer dan twee maanden geleden; 4 april 2019. Toch wil ik nog even stilstaan bij hun mooie dag, beter laat dan nooit toch? M&L trouwden in het gemeentehuis van Zwijndrecht, hun reportage maakten we in de oude binnenstad van Dordrecht. Kijk mee naar deze bijzondere dag!
 
Om 6:00 uur ‘s ochtends ging mijn wekker, zodat ik vroeg aankwam bij het ouderlijk huis van Florianne. De kapster was al bezig en ik kon direct aan de slag. Ongeveer een half uurtje later kwam ook Maurice aan. Zij bleef boven, hij beneden. De first look mag absoluut niet worden gesaboteerd! Florianne werd in haar jurk geholpen door haar zus en moeder. Dit is één van mijn favoriete moment van een bruiloft. Je voelt de spanning. Zodra die jurk aan is, is het echt zover. Die emotie is zo mooi!
 

Trouwreportage in Dordrecht

Zodra Maurice terugkwam met zijn gave trouwauto, zagen bruid en bruidegom elkaar voor het eerst. Genieten! Na heel veel bewonderende blikken reden we naar de binnenstad van Dordrecht voor de reportage. Het was begin april, rond een uur of 10 en volledig bewolkt. Ijskoud dus. Voordeel: er was bijna niemand op straat en wij konden lekker onze gang gaan. Met de prachtige Dordtse binnenstad op de achtergrond schoten we liefdevolle foto’s. Ik liet ze lekker hun gang gaan. Lopen, dansen, knuffelen. Ik ging vooral voor ontspanning. En dat is wat je terugziet in de foto’s.

Trouwen in Zwijndrecht

Na een korte lunchbreak bij Floriannes ouderlijk huis reden we met zijn allen naar het gemeentehuis van Zwijndrecht. Ik was er nog nooit geweest, dus was erg benieuwd. De buitenkant is niet bijzonder mooi, maar binnen is prachtig! Heerlijk warme kleuren, die nog extra werden benadrukt toen de zon door de glas-in-lood ramen naar binnen scheen. De ceremonie was rustig, intiem en met de juiste woorden. Heel mooi.
 

Trouwreceptie bij De Wevershoeve

De statieportretten volgden na de ceremonie. Die ga ik niet laten zien. Vaak zijn die het minst boeiend van de bruiloft, maar ze moeten worden gedaan. Later zijn die foto’s ook van enorme waarde! De gasten gingen door naar hun kerk voor een besloten dienst. Ik reed in die tijd alvast naar hun locatie voor de trouwreceptie, namelijk De Wevershoeve. Hier sloten we de dag af met toasts, cadeaus en een diner. Hier eindigde ook mijn dag. Ik kwam thuis met een brede glimlach. Een geslaagde dag!
 

 
Wil je dat ik ook jouw bruiloft vastleg? Mijn trouwfotografie is spontaan, ontspannen en met sprekende, warme kleuren. Stuur me snel een berichtje!