Blog

 
Mijn carrière als fotografe is de laatste tijd hard gegroeid. Tegenwoordig fotografeer ik de liefde, en daar word ik zelf zo zo blij van. Bruiloften, loveshoots, familieportretten, de liefde en emoties in deze reportages zijn prachtig. In de afgelopen maand had ik twee loveshoots en de koppels waren zo leuk dat ik ze even moet laten zien.
 
Liefde is er in allerlei soorten, maten en vormen en dat maakt het zo bijzonder, geen enkele loveshoot/trouwreportage is hetzelfde. Nadat de koppels zijn gewend aan de camera in hun gezicht, komt de liefde in beeld. Die blikken, kleine gebaren en opmerkingen maken me zo blij. Het is dan aan mij om dit zo goed mogelijk vast te leggen. Wat me best goed af gaat, al zeg ik het zelf.
 

 
Welke foto is jouw favoriet?
 
Wil jij ook een loveshoot met je partner? Voor €50,- exclusief btw gaan we samen naar jullie favoriete locatie waar we in ongeveer anderhalf uur 150 sfeervolle foto’s schieten. Deze krijg je allemaal volledig bewerkt in je mailbox! 
> angeladebaat@hotmail.com