Blog

 

Al sinds ik klein ben, nemen mijn ouders me mee naar campings. Eerst in Oosterhout, daarna in Andel en sinds een jaar of 12 in Zeeland. Hier hebben ze nu een stacaravan in Burgh-Haamstede waar ik graag naartoe vlucht. Zo ook deze week. Ik heb nog iets langer dan twee weken vakantie voor mijn vierde en laatste studiejaar begint. Ik koos er bewust voor om geen vakantiebaan te nemen, dus ik heb alle tijd van de wereld. Maandag was het prachtig weer, dus ik besloot naar Zeeland te rijden. Die rit alleen al is heerlijk, autorijden is één van mijn hobby’s en als het dan een rit van bijna anderhalf uur betreft, ben ik helemaal blij. Zeeland is fijn met mooi weer. Ik lees een boek, fiets en wandel, dingen die ik thuis nauwelijks doe. Ik ga vaker naar buiten en geniet daarvan, terwijl ik thuis veel liever binnen zit achter mijn laptop. Maar Zeeland is ook heerlijk met rotweer. Met een hoodie op een strandwandeling maken terwijl het regent en stormt maakt me ontspannen. De zee klinkt fijn als het stormt en er is vaak nauwelijks iemand op het strand aanwezig, een verlaten strand is het beste strand. Ik ga zitten en kijk en luister naar het geluid van de golven en zeemeeuwen. Dinsdag was het regenachtig, veel wind en redelijk fris. De perfecte weersomstandigheden om een strandwandeling te maken. Ik nam mijn camera mee en maakte foto’s en een kort filmpje. Dit laatste trekt me steeds meer. Ik moet nog heel veel oefenen, maar ik vind het heel leuk om te doen. Ik genoot van het uitzicht en een half verlaten strand tijdens dit meestal overvolle hoogseizoen. https://youtu.be/D8-EUjTuk6Q Tip: zet de video op 1080p (HD)