Blog

Ik heb een nieuwe hobby; het fotograferen van zwangere buikjes. Ik bied officieel geen zwangerschapsfotografie aan op mijn website, maar ik werd wel gevraagd. Zo ook door zwangere Angela & Stefan. Een ontzettend leuk stel die op dit moment wachten op de eerste kleine. Ik ontmoette ze in de Dordtse Biesbosch voor een zwangerschapsfotoshoot
 

Zwangerschapsfotografie in Dordrecht

Het was een prachtige zondag, één van de eerste warme dagen. Rond vier uur spraken we af in de Dordtse Biesbosch, waarna we met zijn drieën een wandeling maakten door het natuurgebied. Ik kende het stel al van de bruiloft van Gabriël & Nuy. Heerlijk spontane, leuke mensen die verliefd waren op het wondertje dat nog in de buik van Angela zat. Het licht werd langzaam zachter en warmer en de mooie foto’s bleven maar komen. Kijk mee naar de prachtige zwangerschapsfotografie reportage!
 

Wat vind jij van de foto’s?

Ben je zelf zwanger en wil je ook een zwangerschapsfotoshoot? Voor €60,- inclusief btw kom ik bij jullie thuis of gaan we naar een mooie locatie. Daar schieten we in anderhalf uur een hele hoop mooie foto’s. Achteraf ontvang je 15 foto’s die je zelf kiest in hoge resolutie. Herinneringen om bewaard te blijven!