Blog

Het is alweer even geleden, maar ik ben er nog niet aan toegekomen om deze blog te schrijven. Toch wil ik jullie de foto’s niet weerhouden, want ze zijn veels te leuk. Ik heb het over de resultaten van de zwangerschapsshoot die ik deed met Youri & Amber Labee. Mijn allereerste zwangerschapsshoot, op het strand van Rockanje, met een stevig en fris windje. Oh, wat werd ik hier blij van!
Het was maandag 12 november. Twaalf graden, een stevige zuidwestenwind en bewolkt (ja, ik heb het opgezocht). Niet helemaal wat je je voorstelt als je denkt aan een fotoshoot op locatie. Maar ik was heel blij. Geïnspireerd door deze foto van topper Aline Bouma, had ik helemaal zin in onstuimig weer.

En terecht. We begonnen in de binnenduinen van Rockanje en liepen door naar de duinen en uiteindelijk het strand. Het was overal verlaten, waardoor we alle ruimte hadden om ons gang te gaan. De zon begon heel subtiel door de wolken te breken, wat een magische lucht opleverde. De wind zorgde voor heerlijk oprechte glimlachen en de wat lage temperatuur vroeg om een cosy foto met sjaal. Alles klopte.

Dit was dus mijn eerste zwangerschapsshoot en ik heb gemerkt dat het echt een vak apart is. De buik op een mooie, natuurlijke manier vastleggen, is soms wat lastig. Na even inkomen ging het heel goed. Het hielp natuurlijk ook dat Youri & Amber zo’n leuk, ongedwongen stel vormen. Beter kon ik het niet treffen!