Bruidsfotografie ervaringen

Ik kan erg goed vertellen waarom jullie voor mij als bruidsfotograaf moeten kiezen, maar het komt natuurlijk veel beter over als ik mijn bruidsparen aan het woord laat! Alle reviews komen van mijn account op The Perfect Wedding, hier kun je er nog veel meer vinden!

William & Denise – Het Energiehuis Dordrecht

“Erg blij dat wij voor Angela hebben gekozen om onze trouwdag(en) vast te laten leggen. In de voorbereiding hebben we al erg veel aan Angela gehad. Zo dacht ze met ons mee over de locatie, en ook over wat voor soort foto’s we op het feest zelf konden schieten. 

Ook toen wij Angela vroegen of ze wat eerder kon komen, was dat geen probleem! Én niet geheel onbelangrijk, we zijn ook ontzettend blij met het eind resultaat!”

Laurens & Denise – Trouwen in Sliedrecht, Raedtskelder Dordrecht

“Wij zijn super tevreden over de prachtige foto’s die Angela heeft gemaakt op onze bruiloft. Ze zorgt voor ontspanning en spontane foto’s. Staat open voor ideeën en denkt met je mee. Ze is een prettige aanwezigheid tijdens de dag. Wij raden haar zeker aan!”

Maurice & Florianne – Trouwen in Zwijndrecht, trouwfeest De Wevershoeve Ridderkerk

“We zijn ontzettend blij dat we Angela als fotograaf op onze bruiloft mochten hebben. Buiten de prachtige foto’s en album die ze gemaakt heeft, was het ook erg prettig haar erbij te hebben. 
Ze is heerlijk enthousiast tijdens het maken van de foto’s, en dat is zeker terug te zien op de foto’s. Mooie pure foto’s. Het is een hele mooie dag geworden, vol met geweldige herinneringen, die je super voor ons hebt vastgelegd!
Kortom, Angela is een geweldige fotograaf!”

Kimberley & Rowan – Bruiloft De Arendshoeve, Bergambacht

“Wij hebben Angela als onze fotografe ingehuurd voor onze bruiloft. Onwijs spannende dag natuurlijk, waarop je maar hoopt dat alles vlot verloopt. We hebben er echt geen moment spijt van gehad dat we Angela gevraagd hebben om onze grote dag vast te leggen. Man, wat heeft ze het goed gedaan. 

Commitment zoals dit zie je niet bij de gemiddelde fotograaf. Van molens beklimmen, op gevaarlijke randjes bij de sloot staan tot in het weiland rollen, ze heeft het er allemaal voor over gehad. En met een fantastisch resultaat: prachtige foto’s tegen een erg mooie prijs. En een fotografe die met haar spirit, enthousiasme en humor niet alleen in foto’s een mooie bijdrage heeft gegeven aan onze grote dag. Een absolute aanrader voor een ieder die zijn grote dag prachtig op beeld wil hebben vastgelegd,”