Blog

Deze styled shoot in Dordrecht laat zien dat je heel romantisch kunt trouwen in de historische stad. De oude straatjes, mooie gebouwen en warme kleuren geven foto’s een bijzondere sfeer. Perfect voor bruidsfotografie! Het was fris, maar de modellen waren enorme bikkels en daardoor heb ik prachtige foto’s kunnen schieten.

Trouwen in Dordrecht

Deze shoot begon bij Brut Food & Wine Bar. Een heerlijk relaxt restaurant met een mooie achtertuin in Dordrecht. De organisatie werd gedaan door Kim van Gent Photography. Ze had een ontzettend gave setting gecreëerd met een bohemian vibe. Ook was er gedacht aan een prachtige bruidstaart, gestylde tafel en veel accessoires. Hier heb ik een paar gave shots genomen, de setting paste perfect bij de styling van de modellen. Heel gaaf!

Bruidstaart - romantisch trouwen in Dordrecht bruiloft Bruidsaccessoires - romantisch trouwen in Dordrecht bruiloftBruidsjurk La Nova - romantisch trouwen in Dordrecht bruiloft Bruidsjurk La Nova - romantisch trouwen in Dordrecht bruiloft

Trouwfoto’s in de binnenstad Dordrecht

Hoewel de opgebouwde setting heel gaaf was, stond ik te trappelen om de binnenstad in te gaan. Hier komt het romantische gevoel pas echt tot zijn recht. Ik heb al meerdere trouwreportages geschoten en dit blijft toch één van mijn favoriete locaties. Trouwen in Dordrecht is dus zeker een aanrader! We mochten fotograferen met Michelle en het koppel Boxie & Mayra. De bruidjes werden gehesen in prachtige bruidsjurken van La Nova en Boxie droeg een pak van Alexander Roodfeld.

Stadhuis Dordrecht - romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Historische binnenstad Dordrecht trouwfotolocatie- romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Historische binnenstad Dordrecht trouwfotolocatie- romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Binnenstad Dordrecht - romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Binnenstad Dordrecht - romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Binnenstad Dordrecht - romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Historische binnenstad Dordrecht trouwfotolocatie- romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Historische binnenstad Dordrecht trouwfotolocatie- romantisch trouwen in dordrecht bruiloft

Trouwfotografie bij de Dordtse Grote Kerk

De laatste stop was mijn favoriet; de Grote Kerk van Dordrecht, de Dom, de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Een imposant, oud gebouw vol historie. Ervoor een perkje met hoge bomen en groen gras. De zon scheen er prachtig doorheen en gaf sprookjesachtige foto’s. Genieten!

Grote Kerk Dordrecht trouwfotolocatie- romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Grote Kerk Dordrecht trouwfotolocatie- romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Grote Kerk Dordrecht trouwfotolocatie- romantisch trouwen in dordrecht bruiloft Historische binnenstad Dordrecht trouwfotolocatie- romantisch trouwen in dordrecht bruiloft

Ik denk dat deze Styled Shoot zeker geslaagd was! Een heerlijke manier om creatief los te gaan. Op een echte bruiloft is hier namelijk nooit superveel tijd voor. Toch verkies ik een echte bruiloft ver boven een styled shoot. Ik miste de spanning, het gevoel van liefde. Niks kan bruidsfotografie evenaren!

Dordrecht is dus zeker een aanrader als trouwlocatie. Check dan ook gelijk even mijn trouwfotografie, ik leg jullie dag met liefde vast.