Blog

Soms is het heerlijk om mee te doen aan een styled shoot. Geen druk, geen stress en alle ideeën uitwerken die ik in mijn hoofd heb. Zo fijn! Toen ik door collega-videograaf Carola Vos werd gevraagd om mee te doen met een styled shoot in Roosendaal zei ik gelijk ja. Het vond plaats bij het mooie Lodge Visdonk en was een samenwerking met maar liefst 16 leveranciers. Lees meer voor alle mooie zomerse plaatjes en tips voor bruiloft leveranciers!

Getting ready

Terwijl op de locatie alles werd opgezet, werden de modellen klaargemaakt in een nabijgelegen hotel. Vivienne Melchers deed het haar en de make-up, een rustige, zomerse look. Rachel & Mitchell stonden model en waren wel een beetje zenuwachtig. Zou ik ook zijn hoor, een dagje neptrouwen is niet niks. Carola en ik stelden ze gerust door over van alles en nog wat te lullen. Goedemorgen!

Trouwfoto’s landgoed Visdonk

Lodge Visdonk ligt direct naast het landgoed Visdonk, een prachtig natuurgebied vol heide, water en bomen. Het had een sprookjesachtige sfeer, vooral omdat het zonnig en verlaten was. De ochtendzon begon al goed te schijnen en het was heerlijk om Mitchell & Rachel beter te leren kennen. We hadden een uur de tijd, maar dit namen we niet zo krap. Styled shoots zijn zo heerlijk relaxt!

Trouwfoto's landgoed Visdonk Trouwfoto's landgoed Visdonk Trouwfoto's landgoed Visdonk Trouwfoto's landgoed Visdonk Trouwfoto's landgoed Visdonk Trouwfoto's landgoed Visdonk

Trouwen bij Lodge Visdonk met zandritueel

Voor de ceremonie was er iets anders dan anders verzonnen, namelijk een zandritueel. Ik had het nog nooit meegemaakt, maar vond het wel erg bijzonder. De bruid en bruidegom gieten allebei een kleur zand in een kom, schaal of vaas. Er ontstaat een bijzondere vermenging, die symbool staat voor de start van het leven als echtgenoten. Trouwambtenaar Jacomien van Van ver Trouwen deed het ontzettend leuk en gaf even het idee alsof het allemaal echt was. Er werden zelfs echte tranen gelaten!

Trouwen bij Lodge Visdonk - Angela de Baat Fotografie Blog Trouwceremonie met zandritueelTrouwen bij Lodge Visdonk - Angela de Baat Fotografie Blog
Trouwreceptie bij Lodge Visdonk

Het enige wat nog restte was taart, alcohol en muziek. Zo gezegd, zo gedaan! We verhuisden naar binnen waar The Wedding DJ los mocht. Het was drie uur ‘s middags, maar wat flitsende lichten en Paul Elstak brachten een avondsfeertje er snel in. Het was zo ontzettend ongemakkelijk op het begin. Carola en ik begonnen daarom maar te dansen en springen, waarna de rest vanzelf meeging. Geweldige herinnering.

Trouwen bij Lodge Visdonk - Angela de Baat Fotografie Blog Trouwen bij Lodge Visdonk - Angela de Baat Fotografie Blog

De leukste leveranciers

Weddingplanner – Ja wij willen trouwen
DJ – The Wedding DJ
Trouwpak – Henri’s Ladies & Gents
Videograaf – Vos Belevingen
Bruidstaart – Bakkerij Heijnen
Trouwlocatie – Lodge Visdonk
Trouwringen – Ellen Juwelier
Trouwambtenaar – Van ver trouwen
Drukwerk – Lenneke Ontwerpt
Styling materialen – ’t Arendje
Ceremoniezangeres – Sabine Zingt
Trouwjurk – Wouw Bruidsmode
Bloemist – Rozen & Bottels
Haar & Visagie – Vivienne Melchers MUA

Ga je zelf trouwen? Bekijk alle info over mijn bruidsfotografie!