Blog

Op 27 juni trouwden Marco & Amanda bij De Hipper & Kolfbaan in Gorinchem. Het was bloedheet, maar de sfeer die er hing was perfect. Ze trouwden in de tuin, waar ook de receptie en de BBQ plaatsvond. Voor het feest verplaatsten we ons naar binnen, waar genoeg ruimte was om te dansen! Tussendoor slopen we er met de moeder en ceremoniemeester nog even tussenuit voor een reportage in Gorinchem. Een topdag!

Trouwen in de tuin van De Hipper & Kolfbaan

Marco & Amanda wilden hun bruiloft anders doen. Dit begon ‘s ochtends al. Ze maakten zich samen klaar en hoefden geen getting ready foto’s. Dat betekende voor mij dat ik kon uitslapen, ook wel eens fijn! Rond 1 uur ‘s middags kwamen ze aangescheurd op een bijzonder vervoersmiddel. Geen witte oldtimer of een Volkswagen T1 busje, maar een heftig scooter-motor-ding. Ik weet niet hoe het heet, maar ik moest toch wel keihard lachen toen ze voorbij reden. Heerlijk dit, toch?

Na een welkomstdrankje en het verzamelen van de gasten, weken we uit naar de binnentuin van De Hipper. Er waren genoeg bomen, dus genoeg beschutting van de heftige zon. De muziek begon te spelen en Amanda werd weggegeven door haar vader. De twee hebben een bijzondere relatie en al veel meegemaakt, wat goed terugkwam in de ceremonie. Marco had zijn drie zoons betrokken door ze als extra getuigen te laten tekenen. Zelfs ik moest een traantje wegpinken. Het was heel mooi.

Trouwen bij De Hipper en Kolfbaan - Angela de Baat Fotografie BlogTrouwen bij De Hipper en Kolfbaan - Angela de Baat Fotografie Blog

Trouwreceptie bij De Hipper & Kolfbaan

Na de nodige handjes, tranen en zoenen werden de parasols open geklapt voor de receptie. De toost werd gedaan met feestelijke mocktails en een combinatie van taart en cupcakes. Er werd gespeecht en gelachen. Het feest was begonnen!

Trouwen bij De Hipper en Kolfbaan - Angela de Baat Fotografie Blog Trouwen bij De Hipper en Kolfbaan - Angela de Baat Fotografie Blog  

Trouwreportage in Gorinchem

‘s Middags namen we even een uurtje rust van de drukte. Met het bruidsmeisje en de ouders van Amanda doken we de auto in en reden we door de warme stad. Door de felle zon waren we verplicht om de schaduw op te zoeken, wat een welkome verkoeling bood. Van tevoren had het bruidspaar al aangegeven niet teveel serieuze foto’s te willen. Het moest vooral allemaal spontaan gaan en met zijn allen plezier hebben. Top, doen we!

Trouwreportage GorinchemTrouwreportage gorinchem

Een zwoele zomeravond

Toen we terugkwamen stonden er twee stoelen klaar en werd het traditionele schoenenspel gespeeld. Ik gok dat van alle bruiloften die ik heb gedaan, bij 80% het schoenenspel terugkwam. Ik vind het altijd heerlijk om te zien! Daarna werd de BBQ aangestoken en zat iedereen in het (afgekoelde) avondzonnetje te eten tot het donker was. En toen begon het feest. Marco kan totaaal niet dansen, dus op de grond waren voetafdrukken geplaatst zodat hij wist waar hij naartoe moest tijdens de openingsdans. Ik ging helemaal stuk achter mijn lens. Een toffe afsluiter van een mooie dag!

Trouwen bij De Hipper en Kolfbaan - Angela de Baat Fotografie Blog Trouwen bij De Hipper en Kolfbaan - Angela de Baat Fotografie Blog

Ga je zelf trouwen bij De Hipper en Kolfbaan? Boek me dan voor mijn bruidsfotografie! Ik ga graag nog een keer terug.