Een ontspannen familiefotoshoot met waarde

Een familiereportage is van onschatbare waarde. Elke familie is anders, iedereen is uniek. Het vastleggen van deze relaties levert prachtige herinneringen die jaren later alsnog te bewonderen zijn. De familiefotoshoot kan plaatsvinden op het strand, in een mooi park of op een locatie die voor jullie belangrijk is. Ik denk graag met jullie mee!

Wat ik vooral belangrijk vind tijdens het vastleggen van familieportretten, is dat het leuk is. Ook voor de kinderen. Neem dus vooral speelgoed of knuffels mee en laat de kids lekker rondrennen. Ik doe niet aan geposeerde foto’s, ze moeten oprecht zijn. Het is dus vooral lifestyle fotografie met een aantal ‘verplichte’ groepsportretten ertussendoor. Een leuke ochtend/middag gegarandeerd!

Angela heeft onze familie in onze eigen omgeving gefotografeerd.
De foto’s zijn erg mooi geworden en het is goed gelukt om ook de peuters op de foto te krijgen. Wij zijn blij met het resultaat en zouden Angela daarom ook zeker aanbevelen. – Ronald Waas & familie

Tarief familiereportage

Een familiefotoshoot van 1 tot 1,5 uur kost €120,- inclusief 15 digitale foto’s.

We gaan naar een locatie naar jullie keuze. De achtertuin, een bos, het strand, alles kan! Houd wel rekening met mijn reiskosten à €0,19 per KM vanaf Sleeuwijk. Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de nabewerking. Na ongeveer twee tot drie weken ontvangen jullie een online galerij waar jullie zelf de foto’s kunnen selecteren die jullie willen ontvangen. Zo wordt de reportage heel persoonlijk.

Elke foto boven de 15 in het pakket kost €8,- extra. Kunnen jullie echt niet kiezen? Voor €300,- ontvangen jullie alle foto’s van de reportage!

Boek nu jullie reportage

7 + 15 =