Blog

Ik hou van newborn shoots en ik hou van kerst. Combineer die twee en je krijgt de meest perfecte ochtend. Daisy Marie boekte haar reportage op 10 december, dus haar appartement was al heerlijk kerstig ingericht. Hugo was vier weken oud en zijn ouders waren smoorverliefd. Dat was duidelijk te zien, elke keer als ze naar hem keken. Smelt mee bij de foto’s van deze kerstige lifestyle newborn reportage in Utrecht!

Newborn reportage in Utrecht

We begonnen met kletsen op de bank met een kopje thee terwijl Hugo langzaam wakker werd van zijn ochtendslaapje. Toen hij langer dan 1 seconde zijn ogen open kon houden, pakte ik mijn camera erbij. Nog een beetje slaapdronken werd hij geknuffeld door papa, mama en de kat. Ik schoot mijn plaatjes en smolt achter de camera. Het was hun eerste kindje en alles was nieuw, ik kon hun liefde gewoon voelen.

Na het knuffelen verplaatsten we ons naar de babykamer, waar Hugo met heel veel kusjes en knuffels werd verschoond. We vervolgden de reportage met een ontspannen borstvoeding waarna hij weer in slaap begon te sukkelen. Helemaal prima, want daarna moesten er foto’s gemaakt worden bij de kerstboom. Dit betekende dat hij werd neergelegd op de juiste manier. Dat plukken is meestal niet het favoriete onderdeel van een baby, dus het is alleen maar beter als ze slaperig zijn. We sloten af met wat familieportretjes bij de boom. Een heerlijke ochtend!

Lifestyle newborn reportage in Utrecht - Angela de Baat Fotografie BlogLifestyle newborn reportage in Utrecht - Angela de Baat Fotografie BlogKerstige newborn reportage in Utrecht - Angela de Baat Fotografie Blog Kerstige newborn reportage in Utrecht - Angela de Baat Fotografie Blog

Ben jij zwanger of net bevallen van een kindje? Ik leg jullie graag vast in de eerste, bijzondere weken. Ontspannen en natuurlijk, zonder props. Lees meer over mijn lifestyle newborn fotografie!