Blog

De familie Klein mochten een tweede meisje, Eline verwelkomen. Ik kwam maar al te graag langs voor een newborn reportage in Papendrecht. Dit gezinnetje was prachtig om te fotograferen. Iedereen was opgewonden door de spanning, maar volkomen relaxt. Ook Eline vond alles helemaal prima, dus dit waren gewoon twee fijne uren samenzijn.

Lifestyle newborn reportage in Papendrecht

Toen ik binnen kwam, had Eline net haar eerste voeding gehad. Ze was aan het bijkomen in de armen van papa, dus ik kon direct aan de slag. We gingen naar boven om de babykamer te bewonderen en er werd nog veel meer geknuffeld. Haar grote zus kwam nog even kijken, zij vond het allemaal prachtig. Ondertussen waren we alweer een uur verder, dus er moest weer gevoed worden. Borstvoeding foto’s zijn prachtig om te maken en geven de intieme band tussen moeder en dochter heel mooi weer. Ik ben er altijd groot fan van. We sloten af met nog meer knuffels en kusjes.

Lifestyle newborn reportage Papendrecht - Angela de Baat Fotografie Blog Lifestyle newborn reportage Papendrecht - Angela de Baat Fotografie Blog Lifestyle newborn reportage Papendrecht - Angela de Baat Fotografie Blog Lifestyle newborn reportage Papendrecht - Angela de Baat Fotografie Blog

Ben jij net bevallen van een kindje? Ik kom graag bij jullie langs voor mijn lifestyle newborn fotografie!