Of jullie nu net samen zijn of de 25ste trouwdag vieren, een loveshoot is altijd een goed idee. Elke liefde is uniek en verdient het om professioneel te worden vastgelegd. Ik doe dit zonder jullie ongemakkelijk te laten voelen, zelfs als je nog nooit voor de camera hebt gestaan. We reizen af naar een locatie naar jullie keuze. Dit kan in of rondom Sliedrecht zijn of daarbuiten. Jullie vragen, ik rijd! 

Een loveshoot is een perfect uitje om jullie liefde te vieren, maar kan ook handig zijn. Gaan jullie bijvoorbeeld trouwen en willen jullie even oefenen voor de camera, een loveshoot is dan perfect. In het begin is het even wennen, maar ik praat zoveel dat jullie vergeten dat we in het midden van een fotoshoot zitten. Geloof me maar!

Binnen een week na de fotoshoot lever ik een online galerij aan waar jullie je selectie kunnen doorgeven. Vanaf dan lever ik alle gekozen foto’s binnen twee weken aan in hoge resolutie. ​

Tarief
Een fotoshoot van 1 tot 2 uur kost €60,-. Hierbij ontvang je 15 foto’s bewerkt en in hoge resolutie. In een online galerij kun je jullie favorieten markeren waar ik mee aan de slag ga. Zo wordt de loveshoot heel persoonlijk. Per extra foto komt er een tarief van €8,- bij. Je kunt de reportage dus zo duur maken als je zelf wilt!

Boek nu jullie loveshoot!

8 + 11 =