Mijn eerste Wedisson Awards!

Eind april stuurde ik voor het eerst een aantal foto’s in naar de Wedisson Awards. Deze internationale trouwfoto-wedstrijd beoordeelt ingestuurde foto’s op techniek, originaliteit en opvallendheid. Ik vond dat ik met mijn +40 bruiloften ervaring ook wel eens een poging mocht doen. En op 5 mei kreeg ik een mailtje dat 2 van de 3 ingezonden foto’s een award heeft gewonnen! Ik ben hier enorm trots op en vond dat het wel een plekje op mijn website verdiende.

In de ronde waarin ik meedeed waren 4401 inzendingen uit 18 landen, werden 153 foto’s beloond met een award en ontving ik er dus twee. Deze twee:

Peter-Jan & Liezeke – Giessenburg
Nick & Petra – Fort Altena

Gerelateerde blogposts

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!