Zwangerschapsfotografie op locatie

De zwangerschap is één van de meest bijzondere periodes in het leven van een vrouw. Het lichaam creëert een mens van vlees en bloed, in de veilige omgeving van mama’s buik. Met zwangerschapsfotografie leg ik deze periode met liefde vast, zodat de herinnering blijvend wordt. Tijdens de zwangerschap fotoshoot vertrekken we naar een locatie naar jouw keuze. Of dit nu op het strand is, of gewoon bij je thuis, maakt niet uit. Mijn kanariegele Suzuki Alto brengt me overal. 

Met of zonder partner, inclusief grote broer/zus to be, alles kan. We maken er een ontspannen fotoshoot van en gebruiken de omgeving om mooie settings te vinden. Zwangerschapsfotografie zet jullie kindje in het zonnetje, zelfs als het nog niet geboren is. Een bijzondere herinnering om voor altijd te bewaren. 

Mijn vriend en ik hebben een geweldige zwangerschapsreportage laten maken door Angela. We zijn zeer blij met het resultaat en bovenal wist Angela ons tijdens de fotoshoot zeer op het gemak te stellen. Hierdoor hadden we ook nog eens een gezellig middag met elkaar! – Angela van Dijk

Tarief zwangerschapsfotografie

Een zwangerschapsfotoshoot van 1 tot 1,5 uur kost €120,- inclusief 15 digitale foto’s.

We gaan naar een locatie naar jullie keuze, houd wel rekening met mijn reiskosten à €0,19 per KM vanaf Sleeuwijk. Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de nabewerking. Na ongeveer twee tot drie weken ontvangen jullie een online galerij waar jullie zelf de foto’s kunnen selecteren die jullie willen ontvangen. Zo wordt de reportage heel persoonlijk.

Elke foto boven de 15 in het pakket kost €8,- extra. Kun je echt niet kiezen? Voor €300,- ontvangen je alle foto’s van de reportage!

Nieuw leven - babypakket

Ben je zwanger en wil je graag een zwangerschaps fotoshoot boeken én een lifestyle newborn reportage? Boek dan nu het Nieuw Leven – babypakket. 

> Zwangerschap fotoshoot op locatie naar keuze
> Online galerij met alle foto’s van de zwangerschap fotoshoot, direct te downloaden
Newborn fotoshoot bij jullie thuis van ongeveer 1 tot 2 uur.
> Alle digitale foto’s die zijn geschoten (+/- 100 stuks)
> Levering van beide reportages op unieke USB-stick
> Linnen album 30x30cm, 40 pagina’s

€720,-

Boek nu jouw reportage

11 + 10 =