Blog

Toen ik wakker werd op 3 maart, raakte ik een beetje in paniek. Het regende zó hard, dat het heel donker was in mijn (over het algemeen vrij lichte) slaapkamer. Vandaag stond er een zwangerschapsreportage op de planning met Anne-Marie. Ze wilde heel graag aan de rivier in Papendrecht, tussen het riet. Dat ging dus helaas niet door. Gelukkig hebben we er nog een prachtige reportage van kunnen maken met zwangerschapsfotografie in eigen huis. Niet gepland, wel met mooi resultaat. Soms moet je roeien met de riemen die je hebt.

Anne-Marie was zwanger van haar vierde kindje. Bij elke zwangerschap had ze een fotoshoot gedaan en ook bij elke geboorte kwam er een newborn fotograaf over de vloer. Dat is pas toewijding. Vaak zie je dat dit wel wordt gedaan bij het eerste kindje, maar daarna niet meer. Zo zonde! Iedere zwangerschap is bijzonder, hoeveel kinderen je ook mag krijgen.

Zwangerschapsfotografie in huis bij Anne-Marie

Het huis van de familie was licht en gaf veel mogelijkheden voor foto’s, waar ik erg blij van werd. Het werd een fijne, ontspannen shoot. De kinderen moesten even aan me wennen, maar stonden al snel te springen voor mijn camera. Top voor mij, want zo kon ik de hele familie fotograferen. Zij horen namelijk net zo veel bij het gezin als de kleine in de buik van mama!

Zwangerschapsfotografie met kinderen - Angela de Baat Fotografie Zwangerschapsfotografie met partner en kinderen in eigen huis - Angela de Baat Fotografie Zwangerschapsfotografie in de kinderkamer - zwangerschapsfotografie Angela de Baat Fotografie Zwangerschapsfotografie in de kinderkamer - Angela de Baat Fotografie Zwangerschapsfotografie met partner en kinderen - Angela de Baat Fotografie

Mooi zijn ze geworden hè?! Ik ben fan. Wil jij ook een zwangerschapsreportage in eigen huis? Bekijk dan mijn pagina over zwangerschapsfotografie!

Ondertussen is Anne-Marie bevallen van haar prachtige dochter. Bekijk haar lifestyle newborn reportage!