fbpx
Bijzondere bruiloft in Kalmthout - Angela de Baat Fotografie

Bijzondere bruiloft in Kalmthout

De bruiloft van Mitchell & Liesbeth was één van de meest bijzondere die ik ooit heb meegemaakt. Op 25 mei zat ik al om 5 uur in de auto richting Kalmthout, waar ik het klaarmaken van Liesbeth vastlegde. Haar halve vrouwelijke familie was aanwezig, dus het was een gezellig en gespannen begin.

Trouwceremonie bij stadhuis Kalmthout

Na een schattige first look liepen we met alle gasten naar het stadhuis van Kalmthout, dat 10 minuten verderop van hun huis lag. Een bijzonder gebouw met hoge plafonds en een indrukwekkende entree. Dit was mijn eerste Vlaamse ceremonie en daardoor vielen de kleine verschillen met Nederland goed op, waar ik oprecht van genoot. Na het ja-woord kwam de verrassing van Mitchell. Hij werkt bij de politie en had zijn collega’s opgetrommeld voor een huwelijksceremonie met sabels, iets dat Liesbeth heel graag wilde. Dit was zo’n bijzonder moment! Doodse stilte en alle ogen op de erehaag gericht, prachtig.

Trouwfoto’s bij het Arboretum van Kalmthout

Na de ceremonie liepen we met het hele gezelschap weer terug naar het huis. Doordat ze een enorme achtertuin hadden, hielden ze de receptie gewoon daar. Met uitzicht op een groen landschap, sneeuwwitte statafels en heerlijke catering was het een relaxte middag. De bakfiets met ijs maakte het helemaal af. Na twee uurtjes vertrokken we richting het Arboretum, een prachtig botanisch paradijs. Eén van de mooiste tuinen die ik ooit heb gezien! We liepen er een uurtje rond met zijn drieën en pakten gelijk even onze rust. De zon kwam er nog tussendoor waardoor de kleuren heerlijk knallen, zoals ik ze het liefste maak.

Trouwfeest in Het Strijboshof

In de grote feestzaal van Het Strijboshof vond het diner (een BBQ) en het trouwfeest plaats. Alle 120 gasten aten mee, dus een tafelindeling was erg belangrijk. Mitchell & Liesbeth hebben dit geniaal opgelost door alle tafels een film-franchise te geven; bijvoorbeeld Harry Potter, Avengers en Lord of the Rings. Na het diner ging het feest los met een top-dj. Ik mocht nog even nagenieten, tot ik om 22:00 toch echt weer terug naar huis moest rijden. Een bijzondere bruiloft die ik niet snel zal vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!