Ervaringen

Ervaringen van mijn bruidsparen

Ondertussen heb ik al zo’n 60 bruiloften mogen vastleggen. Ze waren allemaal anders en bijzonder op hun eigen manier. Omdat ik altijd benieuwd ben hoe de bruidsparen mij hebben ervaren, vraag ik een review op The Perfect Wedding. Een greep uit deze reviews heb ik hieronder geplaatst!

5/5

Stijn & Britt / 14-10-2022

Wauw wat heeft Angela onze bijzondere dag goed vast gelegd! Toen ik opzoek was naar een foto graaf kwam ik op de site van Angela terecht. Na mijn mail nam ze snel contact op en kwam ze even langs. jeetje toen hadden mijn man en ik al in de gaten wat een ontzettende leuke spontane vrouw dit is! Op de dag zelf was ze geweldig. Angela kan niet alleen foto’s maken ze heeft meerdere kwaliteiten 😉 trouwjurk aantrekken specialist, tussen door even make-up goed doen, een helpende hand aanbieden wanneer het nodig is. De meeste gasten vroegen aan ons of Angela een vriendin van ons was, want ze past er zo goed tussen. Ze maakt gezellig een praatje maar is uiterst professioneel. Het zijn mooie, vrolijke en emotionele foto’s geworden. In 1 woord, ze is geweldig!
5/5

Jan-Peter & Dienke / 30-06-2022

Voor onze bruiloft afgelopen juni hebben we Angela gevraagd om onze fotograaf te zijn en we hebben daar geen moment spijt van gehad! Op de bruiloft zelf had je soms niet eens door dat ze er was en met de shoot had ze goede en leuke ideeën waardoor de foto’s prachtig zijn geworden! Ook het leveren van de foto’s en de albums was heel snel, echt top! Kortom Angela is zeker aan te raden als fotograaf op je bruiloft!

4.5/5

Ron & Anneloes / 02-09-2022

Wij zijn in september dit jaar getrouwd. Ik was op google op zoek naar een fotograaf en kwam op de site van Angela terecht. Haar kleurrijke en persoonlijke portfolio sprak mij erg aan, dus toen gelijk maar het contactformulier ingevuld. Niet veel later kreeg ik al een mailtje terug en hebben we een afspraak gemaakt. Angela is heel spontaan, vindingrijk en weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze doet haar werk erg goed en met heel veel passie. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij en onze gasten zich gemakkelijk voelde en dat heeft ons erg mooie, leuke en spontane herinneringen aan onze dag gegeven. De service voor, tijdens en na onze bruiloft was erg goed en vliegensvlug! Wij raden Angela in ieder geval aan iedereen aan, want wat zijn wij ontzettend blij met onze prachtige foto’s en trouwalbum!
5/5

Jeroen & Coosje / 28-05-2022

Onze keuze viel op Angela vanwege de kleurrijke foto’s. Geen rare filters of wazige randjes, gewoon de kleurrijke werkelijkheid met de focus op de juiste plek. Angela was van begin tot eind enthousiast, behulpzaam en professioneel. Zij voelde de sfeer goed aan maar was ook duidelijk waar nodig om te zorgen voor een prachtig eindresultaat. De foto’s spreken dan ook voor zich!

5/5

Thomas & Babet / 20-05-2022

Zoek niet verder, kies Angela! Alles wat je zoekt in een trouwfotograaf heeft ze. Een sprankelende, flexibele persoonlijkheid in de voorbereidingen en op de dag zelf, maar ook fantastisch mooie foto’s. Ze wist voor ons alle belangrijke momenten en emoties spot on vast te leggen op beeld en we zijn ongelooflijk blij dat we voor haar hebben gekozen. Geen enkel moment hebben we ons ongemakkelijk gevoeld voor de camera en ook van meerdere gasten kregen we terug dat ze het ontzettend leuk en goed deed. Het trouwboek is als kers op de taart afgelopen week binnengekomen, wat een mooie kwaliteit! Dankzij Angela haar werk kunnen we altijd met veel liefde en geluk terug kijken op een prachtige dag. Angela, dank je wel!
5/5

Nander & Nynke / 01-04-2022

Angela was voor ons de perfecte fotograaf voor onze bruiloft. Vooraf hebben we alles goed doorgenomen, waarbij Angela goed met ons mee dacht om alles zo mooi mogelijk op beeld te krijgen. Met veel enthousiasme was ze op onze trouwdag aanwezig en heeft ze alles voor ons perfect vastgelegd. Ze mengde zich tussen de gasten, maar was tegelijkertijd ‘onzichtbaar’. Ook van onze gasten hebben we veel complimenten ontvangen over Angela op onze trouwdag, maar ook zeker over het eindresultaat.

5/5

Willem & Petra / 02-07-2021

Wij kunnen deze super enthousiaste en vakbekwame fotograaf van harte aanbevelen! Op zowel de voor gesprekken als de grote dag zelf, hebben we veel lol gehad. Angela is super energiek en geeft 100% het hele traject. Een gezellige meid is fijn, maar het vakwerk wat ze aflevert is er niets minder onder. Nèt ff die foto waar je nu met zijn allen zo smakelijk kan lachen, zijn dingen waar je blij van wordt. Natuurlijk draait die dag toch om jullie 2, maar wij kregen ook van gasten hele positieve reacties. En dat is ook leuk. Ben je op zoek naar naar een goede fotograaf op die toch wel hele spannende dag, zoek dan niet verder, en je kunt 1 grote zorg van je lijstje afstrepen!! 
5/5

Alex & Onje / 10-07-2021

Zoek je een fotograaf die gezellig kletst met je gasten en ook zelf een dansje waagt op de dansvloer? Dan ben je bij Angela aan het juiste adres! Dit zorgt ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen bij haar, waardoor de foto’s helemaal de sfeer pakken van de grote dag. Ze weet een hele goede balans te vinden tussen opgaan in de menigte en ‘onzichtbaar’ de foto’s te maken en op andere momenten de leiding te nemen tijdens de groepsfoto’s. Angela doet er alles aan om de perfecte foto te krijgen, kijk dus niet raar op als ze ineens in de planten beland. Wij houden allebei niet van geposeerd voor de camera staan, maar bij Angela merk je bijna niet dat je bezig bent met de fotoreportage. Dit hebben wij als heel fijn en ontspannen ervaren. 

5/5

Marco & Simone / 23-07-2021

Wat is Angela fantastisch! Vanaf het eerste moment hadden wij een klik en heel goed gevoel. Een fotoshoot is voor ons beide een stap uit onze comfortzone, maar Angela heeft ons hierin super leuk begeleid. Dit heeft voor hele leuke, mooie en hilarische foto’s gezorgd. Ook tijdens de ceremonie, het diner, de speeches, etc. heeft Angela fantastische foto’s gemaakt. We hadden één wens: we willen van elk moment foto’s, maar willen het liefst dat de camera niet teveel op de voorgrond aanwezig is. Kan dat? Nou en of! Angela heeft voor een relaxte sfeer gezorgd en dat zien we ook in de foto’s terug. Angela zorgt ook voor een snelle levering en een prachtig boek dat je nergens anders zo persoonlijk kan krijgen! Angela, nogmaals super bedankt voor alles. Dankzij jou zullen we nog vaak met een lach en een traan terugkijken naar de foto’s in ons prachtige album!
5/5

Arjan & Eline / 20-08-2020

Wij hebben Angela op onze bruiloft uitgenodigd om trouwfoto’s te maken. Het was allemaal prima geregeld en we hebben er geen moment spijt van gehad! Zelf zijn we niet zo van het poseren en vinden het al snel ongemakkelijk maar Angela heeft hier snel doorheen kunnen prikken met humor, geduld en begrip. De trouwfoto’s zijn perfect geworden en blijven voor altijd een mooie herinnering aan onze bruiloft. Wij bevelen Angela dan ook zeker aan!!

5/5

Mitchell & Ilse / 16-07-2020

Angela heeft op onze bruiloft foto’s gemaakt en wat zijn ze mooi geworden! Van onzichtbaar tot lekker gek mee doen! Spontane foto’s in het water, voor Angela geen probleem, schoenen uit, broek omhoog en ze liep zo het water in! Alle gasten waren ook enorm positief! Via deze review willen wij je nogmaals enorm bedanken! Liefs Mitchell & Ilse
5/5

Marcel & Erica / 05-08-2020

Angela is een vrolijke, professionele en gedreven fotografe die je op je gemak stelt, meedenkt, graag ongemerkt mooie foto’s schiet en daarvoor tot het uiterste gaat. We ontvingen op onze huwelijksdag al gelijk een paar prachtige foto’s in onze mailbox en zien uit naar het eindresultaat. Bij het kiezen van de foto’s voor het trouwalbum krijg je veel vrijheid, wat ons ook enorm aanspreekt. Op onze trouwdag heb ik vaak teruggehoord, dat we zo een leuke fotografe hadden. Dat zegt genoeg! 

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?