Ervaringen

Ervaringen van mijn bruidsfotografie

In drie jaar tijd heb ik meer dan 30 bruiloften gefotografeerd. Ze waren allemaal anders en bijzonder op hun eigen manier. Omdat ik altijd benieuwd ben hoe de bruidsparen mij hebben ervaren, vraag ik een review op The Perfect Wedding. Een greep uit deze reviews heb ik hieronder geplaatst!

5/5

Tom & Michelle / 26-09-2020

Naast dat we erg blij zijn met de foto’s en de kwaliteit hiervan, was Angela een fijne toevoeging aan onze dag. Zo werd dit ook ervaren door onze gasten. De foto’s zijn erg mooi geworden en volledig in onze stijl en naar onze smaak. Het mooie fotoboek overtrof onze verwachtingen.

5/5

Anneke & Marco / 08-08-2020

Na zorgvuldig zoeken zijn we bij Angela uitgekomen als fotografe voor onze bruiloft op 8-8-2020. We zijn ontzettend blij met het resultaat en hoe de dag is verlopen. Alles ging heel natuurlijk, ze bleef discreet op de achtergrond op momenten zoals de ceremonie en heeft prachtigefoto´s geleverd. Tijdens de reportage van mijn man en ik zag ze in de prachtige omgeving mogelijkheden die zelfs wij niet hadden gezien onlangs dat we meerdere keren op de trouw locatie geweest waren. Mooie, natuurlijke foto´s zijn het resultaat van deze onvergetelijke dag. Ik zou haar absoluut aanraden!
5/5

Arjan & Eline / 20-08-2020

Wij hebben Angela op onze bruiloft uitgenodigd om trouwfoto’s te maken. Het was allemaal prima geregeld en we hebben er geen moment spijt van gehad! Zelf zijn we niet zo van het poseren en vinden het al snel ongemakkelijk maar Angela heeft hier snel doorheen kunnen prikken met humor, geduld en begrip. De trouwfoto’s zijn perfect geworden en blijven voor altijd een mooie herinnering aan onze bruiloft. Wij bevelen Angela dan ook zeker aan!!

5/5

Mitchell & Ilse / 16-07-2020

Angela heeft op onze bruiloft foto’s gemaakt en wat zijn ze mooi geworden! Van onzichtbaar tot lekker gek mee doen! Spontane foto’s in het water, voor Angela geen probleem, schoenen uit, broek omhoog en ze liep zo het water in! Alle gasten waren ook enorm positief! Via deze review willen wij je nogmaals enorm bedanken! Liefs Mitchell & Ilse
5/5

Marcel & Erica / 05-08-2020

Angela is een vrolijke, professionele en gedreven fotografe die je op je gemak stelt, meedenkt, graag ongemerkt mooie foto’s schiet en daarvoor tot het uiterste gaat. We ontvingen op onze huwelijksdag al gelijk een paar prachtige foto’s in onze mailbox en zien uit naar het eindresultaat. Bij het kiezen van de foto’s voor het trouwalbum krijg je veel vrijheid, wat ons ook enorm aanspreekt. Op onze trouwdag heb ik vaak teruggehoord, dat we zo een leuke fotografe hadden. Dat zegt genoeg! 

5/5

Mathijs & Paola / 05-07-2019

Onze bruiloft was op 5 juli 2019 en wij hadden Angela al een jaa vooraf geboekt omdat we zeker wilde zijn dat ZIJ onze fotograaf was. We henben er geen moment spijt van gehad. Leuk kennismakingsgesprek gehad waarin zij zelf ook met leuke ideëen kwam. Foto shoot in de biesbosch en de singel gedaan en natuurlijk met aankleden, ceremonie en het feest. We zijn echt super blij met de mooie foto’s en herinneren! Het mooie was dat zij ook niet opviel als fotograaf maar dat ze lekker opging in de gasten. Echt een topper en wij raden haar zeker aan!
4.5/5

Peterjan & Liezeke / 13-09-2019

Angela is een onwijs toegewijde en vooral vrolijke fotograaf. Ze laat duidelijk haar mening horen (wanneer dit gewenst is) over fotolocaties en poses. zelfs na een hele dag (bijna 16 uur) foto’s maken was ze aan het einde van de avond nog steeds even vrolijk als ’s ochtends! Eendetail om niet te vergeten is natuurlijk ook de kwaliteit. Omdat ze elke foto nabewerkt voordat ze deze laat zien ter goedkeur, komen vrijwel alle foto’s mooi uit de verf. kortom, Angela is een echte aanrader. Angela, nogmaals dank voor deze schitterende dag

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?