Ervaringen

Ervaringen van mijn bruidsfotografie

In vier jaar tijd heb ik meer dan 45 bruiloften gefotografeerd. Ze waren allemaal anders en bijzonder op hun eigen manier. Omdat ik altijd benieuwd ben hoe de bruidsparen mij hebben ervaren, vraag ik een review op The Perfect Wedding. Een greep uit deze reviews heb ik hieronder geplaatst!

5/5

Willem & Petra / 02-07-2021

Wij kunnen deze super enthousiaste en vakbekwame fotograaf van harte aanbevelen! Op zowel de voor gesprekken als de grote dag zelf, hebben we veel lol gehad. Angela is super energiek en geeft 100% het hele traject. Een gezellige meid is fijn, maar het vakwerk wat ze aflevert is er niets minder onder. Nèt ff die foto waar je nu met zijn allen zo smakelijk kan lachen, zijn dingen waar je blij van wordt. Natuurlijk draait die dag toch om jullie 2, maar wij kregen ook van gasten hele positieve reacties. En dat is ook leuk. Ben je op zoek naar naar een goede fotograaf op die toch wel hele spannende dag, zoek dan niet verder, en je kunt 1 grote zorg van je lijstje afstrepen!! 
5/5

Alex & Onje / 10-07-2021

Zoek je een fotograaf die gezellig kletst met je gasten en ook zelf een dansje waagt op de dansvloer? Dan ben je bij Angela aan het juiste adres! Dit zorgt ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen bij haar, waardoor de foto’s helemaal de sfeer pakken van de grote dag. Ze weet een hele goede balans te vinden tussen opgaan in de menigte en ‘onzichtbaar’ de foto’s te maken en op andere momenten de leiding te nemen tijdens de groepsfoto’s. Angela doet er alles aan om de perfecte foto te krijgen, kijk dus niet raar op als ze ineens in de planten beland. Wij houden allebei niet van geposeerd voor de camera staan, maar bij Angela merk je bijna niet dat je bezig bent met de fotoreportage. Dit hebben wij als heel fijn en ontspannen ervaren. 

5/5

Marco & Simone / 23-07-2021

Wat is Angela fantastisch! Vanaf het eerste moment hadden wij een klik en heel goed gevoel. Een fotoshoot is voor ons beide een stap uit onze comfortzone, maar Angela heeft ons hierin super leuk begeleid. Dit heeft voor hele leuke, mooie en hilarische foto’s gezorgd. Ook tijdens de ceremonie, het diner, de speeches, etc. heeft Angela fantastische foto’s gemaakt. We hadden één wens: we willen van elk moment foto’s, maar willen het liefst dat de camera niet teveel op de voorgrond aanwezig is. Kan dat? Nou en of! Angela heeft voor een relaxte sfeer gezorgd en dat zien we ook in de foto’s terug. Angela zorgt ook voor een snelle levering en een prachtig boek dat je nergens anders zo persoonlijk kan krijgen! Angela, nogmaals super bedankt voor alles. Dankzij jou zullen we nog vaak met een lach en een traan terugkijken naar de foto’s in ons prachtige album!
5/5

Tom & Michelle / 26-09-2020

Naast dat we erg blij zijn met de foto’s en de kwaliteit hiervan, was Angela een fijne toevoeging aan onze dag. Zo werd dit ook ervaren door onze gasten. De foto’s zijn erg mooi geworden en volledig in onze stijl en naar onze smaak. Het mooie fotoboek overtrof onze verwachtingen.

5/5

Anneke & Marco / 08-08-2020

Na zorgvuldig zoeken zijn we bij Angela uitgekomen als fotografe voor onze bruiloft op 8-8-2020. We zijn ontzettend blij met het resultaat en hoe de dag is verlopen. Alles ging heel natuurlijk, ze bleef discreet op de achtergrond op momenten zoals de ceremonie en heeft prachtigefoto´s geleverd. Tijdens de reportage van mijn man en ik zag ze in de prachtige omgeving mogelijkheden die zelfs wij niet hadden gezien onlangs dat we meerdere keren op de trouw locatie geweest waren. Mooie, natuurlijke foto´s zijn het resultaat van deze onvergetelijke dag. Ik zou haar absoluut aanraden!
5/5

Arjan & Eline / 20-08-2020

Wij hebben Angela op onze bruiloft uitgenodigd om trouwfoto’s te maken. Het was allemaal prima geregeld en we hebben er geen moment spijt van gehad! Zelf zijn we niet zo van het poseren en vinden het al snel ongemakkelijk maar Angela heeft hier snel doorheen kunnen prikken met humor, geduld en begrip. De trouwfoto’s zijn perfect geworden en blijven voor altijd een mooie herinnering aan onze bruiloft. Wij bevelen Angela dan ook zeker aan!!

5/5

Mitchell & Ilse / 16-07-2020

Angela heeft op onze bruiloft foto’s gemaakt en wat zijn ze mooi geworden! Van onzichtbaar tot lekker gek mee doen! Spontane foto’s in het water, voor Angela geen probleem, schoenen uit, broek omhoog en ze liep zo het water in! Alle gasten waren ook enorm positief! Via deze review willen wij je nogmaals enorm bedanken! Liefs Mitchell & Ilse
5/5

Marcel & Erica / 05-08-2020

Angela is een vrolijke, professionele en gedreven fotografe die je op je gemak stelt, meedenkt, graag ongemerkt mooie foto’s schiet en daarvoor tot het uiterste gaat. We ontvingen op onze huwelijksdag al gelijk een paar prachtige foto’s in onze mailbox en zien uit naar het eindresultaat. Bij het kiezen van de foto’s voor het trouwalbum krijg je veel vrijheid, wat ons ook enorm aanspreekt. Op onze trouwdag heb ik vaak teruggehoord, dat we zo een leuke fotografe hadden. Dat zegt genoeg! 

5/5

Mathijs & Paola / 05-07-2019

Onze bruiloft was op 5 juli 2019 en wij hadden Angela al een jaa vooraf geboekt omdat we zeker wilde zijn dat ZIJ onze fotograaf was. We henben er geen moment spijt van gehad. Leuk kennismakingsgesprek gehad waarin zij zelf ook met leuke ideëen kwam. Foto shoot in de biesbosch en de singel gedaan en natuurlijk met aankleden, ceremonie en het feest. We zijn echt super blij met de mooie foto’s en herinneren! Het mooie was dat zij ook niet opviel als fotograaf maar dat ze lekker opging in de gasten. Echt een topper en wij raden haar zeker aan!
4.5/5

Peterjan & Liezeke / 13-09-2019

Angela is een onwijs toegewijde en vooral vrolijke fotograaf. Ze laat duidelijk haar mening horen (wanneer dit gewenst is) over fotolocaties en poses. zelfs na een hele dag (bijna 16 uur) foto’s maken was ze aan het einde van de avond nog steeds even vrolijk als ’s ochtends! Eendetail om niet te vergeten is natuurlijk ook de kwaliteit. Omdat ze elke foto nabewerkt voordat ze deze laat zien ter goedkeur, komen vrijwel alle foto’s mooi uit de verf. kortom, Angela is een echte aanrader. Angela, nogmaals dank voor deze schitterende dag

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?