Over Angela

Hi! Ik ben Angela de Baat

Toen ik op mijn 12e verjaardag mijn eerste roze camera van Bart Smit kreeg, werd ik verliefd op fotografie. Ik fotografeerde vakanties, landschappen, zelfportretten en mijn kat vol passie. Rond mijn 16e ging ik geld vragen voor familiereportages en portretshoots en uiteindelijk mocht ik ook mijn eerste bruiloft vastleggen.

En toen ontdekte ik dat dat echt mijn ding is. Niet geposeerd, maar de echte momenten vastleggen. Fantastisch! Elke dag is anders en je moet snel schakelen. Die snelle energie past perfect bij mijn persoonlijkheid en geeft me veel uitdaging. 

Sinds 2023 ben ik full-time trouwfotograaf en ondernemer. Ik fotografeer per jaar zo’n 30 mooie feestjes en ze zijn allemaal net zo mooi en bijzonder.

Over mijn fotografie

  • Ik ben geen paparazzi die op de achtergrond verstopt blijft, maar meng me tussen jullie gasten. Ik maak een praatje en dans gezellig mee ’s avonds. Zo wordt het een stuk minder ongemakkelijk én het is gezelliger.
  • Een veel gehoord compliment is dat ik mensen op hun gemak stel met mijn persoonlijkheid.
  • Jullie bruiloft is geen fotoproductie, maar een gezellig feest met de liefste mensen. Bij mij geen gelikte fotoshoot van 2 uur met verschillende flitsers en reflectieschermen, maar gezelligheid en een eerlijke reportage van jullie dag!
  • Mijn foto’s zijn tijdloos. Veel collega’s hebben trendgevoelige nabewerking, ik niet. Mijn foto’s zijn na 50 jaar nog net zo mooi.
VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?