Bruidsfotografie met een persoonlijke touch

Yes, het is zover! Jullie gaan de liefde voor altijd vastleggen door te trouwen. Deze prachtige dag moet natuurlijk op zijn mooist worden vastgelegd. Mijn bruidsfotografie is persoonlijk. Zowel in de beelden, als ik zelf als fotografe. Ik omschrijf mezelf als lifestyle fotografe, geposeerde foto’s zijn dan ook niet mijn ding. Ik zoek naar onverwachtse kusjes, knuffels en tranen tussen de algemene foto’s door. 

Ontspannen en dichtbij

Op de belangrijkste momenten sta ik op de achtergrond, op andere momenten ben ik een enthousiaste meid die een praatje maakt met jullie en de gasten. Ik beweeg me ontspannen door het gezelschap, waardoor ik langzaam dichterbij mag komen. De camera wordt dan minder “eng”. Zo krijg ik de spontane foto’s waar ik naar op zoek ben.

We zijn ontzettend blij dat we Angela als fotograaf op onze bruiloft mochten hebben, Buiten de prachtige foto’s en album die ze gemaakt heeft, was het ook prettig om haar erbij te hebben. Ze is heerlijk enthousiast tijdens het maken van de foto’s, en dat is zeker terug te zien op de foto’s. Mooie pure foto’s. Het is een hele mooie dag geworden, vol met herinneringen die je super voor ons hebt vastgelegd!  -Maurice & Florianne

Brons
> Kennismakingsgesprek
> 5 uur trouwfotografie
> 200 bewerkte foto’s naar eigen keuze
> One-day edit, 5 preview foto’s.
> Foto’s op unieke usb-stick

€610,-

Zilver
> Kennismakingsgesprek
> 10 uur trouwfotografie
> 300 bewerkte foto’s naar eigen keuze
> One-day edit, 10 preview foto’s.
> Foto’s op unieke usb-stick
Uniek trouwalbum 30×30 – 40 pagina’s 

€950,-

Goud
> Kennismakingsgesprek
> 13 uur trouwfotografie
> 400 bewerkte foto’s naar eigen keuze
One-day edit, 10 preview foto’s
> All-time updates, ontvang tijdens editen         meerdere previews
> Foto’s op unieke usb-stick
> Uniek trouwalbum formaat naar keuze –       60 pagina’s

€1310,-