Bruidsfotografie met een persoonlijke touch

Yes, het is zover! Jullie gaan de liefde voor altijd vastleggen door te trouwen. Deze prachtige dag moet natuurlijk op zijn mooist worden vastgelegd. Mijn bruidsfotografie is persoonlijk. Zowel in de beelden, als ik zelf als fotografe. Ik omschrijf mezelf als lifestyle fotografe, geposeerde foto’s zijn dan ook niet mijn ding. Ik zoek naar onverwachtse kusjes, knuffels en tranen tussen de algemene foto’s door.

 

Benieuwd naar mijn volledige portfolio? Bekijk de online galerij!

Ontspannen en dichtbij

Op de belangrijkste momenten sta ik op de achtergrond, op andere momenten ben ik een enthousiaste meid die een praatje maakt met jullie en de gasten. Ik beweeg me ontspannen door het gezelschap, waardoor ik langzaam dichterbij mag komen. De camera wordt dan minder “eng”. Zo krijg ik de spontane foto’s waar ik naar op zoek ben.

Jullie bruiloft, jullie bruidsfotografie

In tegenstelling tot veel andere bruidsfotografen, leg ik de selectie van de foto’s volledig bij jullie. Ik maak een grove voorselectie om de bewogen foto’s, overbelichte beelden en dichte ogen eruit te filteren. De overgebleven foto’s ontvangen jullie allemaal in een online galerij, waar jullie zelf de favoriete foto’s uitkiezen die jullie willen ontvangen. Ook laat ik jullie de foto’s voor het album zelf kiezen. Ik selecteer dus eigenlijk helemaal niets. Jullie bruiloft, jullie fotografie!

Angela is een onwijs toegewijde en vooral vrolijke fotograaf. Ze laat duidelijk haar mening horen (wanneer dit gewenst is) over fotolocaties en poses. Zelfs na een hele dag foto’s maken, was ze aan het einde van de avond nog steeds even vrolijk als ‘s ochtends! Omdat ze elke foto nabewerkt voordat ze deze laat zien ter goedkeur, komen vrijwel alle foto’s mooi uit de verf. Kortom, Angela is een echte aanrader. – Peterjan & Liezeke

Brons
> Twee persoonlijke gesprekken voor de bruiloft
> 6 uur trouwfotografie
> 200 bewerkte foto’s naar eigen keuze
> One-day edit, 5 preview foto’s.
> Foto’s op unieke usb-stick
> Mini-album 15x15cm met 12 pagina’s

€855,-

Zilver
> Twee persoonlijke gesprekken voor de bruiloft
> 10 uur trouwfotografie
> 300 bewerkte foto’s naar eigen keuze
> One-day edit, 10 preview foto’s.
> Foto’s op unieke usb-stick
Uniek trouwalbum 30×30 – 40 pagina’s 

€1415,-

Goud
> Twee persoonlijke gesprekken voor de bruiloft
> 13 uur trouwfotografie
> 400 bewerkte foto’s naar eigen keuze
One-day edit, 10 preview foto’s
> Foto’s op unieke usb-stick
> Uniek trouwalbum formaat naar keuze – 60 pagina’s

€1860,-