fbpx
Bruiloft bij Het Brabantse Land in Giessen - Angela de Baat Fotografie

Bruiloft bij Het Brabantse Land in Giessen

17 mei trouwden Arno & Hilde op een zonovergoten dag. Hun grootste wens was dat ze kleurrijke en vrolijke foto’s terug zouden krijgen, en dan ben je bij mij toch wel aan het juiste adres. Ze hadden fantastisch mooie fotolocaties uitgezocht en trouwden bij Het Brabantse Land in Giessen. Een perfecte plek voor een ongedwongen en gezellige sfeer.

’s Ochtends maakte ik nog wat foto’s van het klaarmaken van Hilde (Arno was allang klaar, mannen hebben het maar makkelijk), waar er toch wat gezonde spanning te voelen was. De first look deden ze in de achtertuin, waar de zon ze al tegemoet scheen. Wat familie en vrienden waren al aanwezig, waardoor we gezellig met zijn allen nog een kop koffie dronken en wat cake aten. Ik vind het heerlijk wanneer bruidsparen iets meer ruimte in de ochtend plannen. De rest van de dag wordt toch al zo chaotisch, dus een rustige start is dan zo fijn!

Trouwfoto’s bij Kasteel Ammersoyen

Toen was het tijd om in de gigantische trouwauto te stappen. Dit was een van Arno’s grootste wensen en hoewel ik weinig met auto’s heb, snap ik de allure van deze enorme bak wel. Wat een gaaf ding!

We reden eerst naar Kasteel Ammersoyen, een prachtig middeleeuws kasteel middenin het groen van Ammerzoden. De roodbruine stenen staken prachtig af tegen de felblauwe lucht en Arno & Hilde waren zo blij en relaxt tijdens het fotograferen. Hilde heeft een enorm sterke band met haar hond Leica, dus zij was er ook de hele dag bij. Normaal blijkt ze niet zo van verandering/andere mensen te houden, maar vandaag ging het supergoed. Blij baasje, blije hond.

Na Kasteel Ammersoyen maakten we nog een pitstop in Heusden, waar we op wat mooie plekjes nog wat foto’s maakten voor het tijd was om naar Giessen te rijden.

Bruiloft bij Het Brabantse Land in Giessen

Door naar Giessen! Alle daggasten stonden al buiten te wachten in super kleurrijke outfits, houd ik van! Ik was in 2019 al eens bij Het Brabantse Land geweest en ik heb er al meerdere keren zelf gegeten aangezien het op 10 minuten van mijn huis ligt. Ik ken het dus al erg goed en de sfeer is er altijd fijn.

Hilde & Arno trouwden buiten onder de overkapping en het was super mooi aangekleed. Wanneer de zon schijnt wordt het licht daar zo mooi door de warme houten wanden. Echt prachtig! De ceremonie zelf was mooi en emotioneel. De babs had Leica ook onderdeel gemaakt en dat maakte het nog specialer. Bij opkomst, tijdens het tekenen en tijdens het weglopen zong een zangeres ook nog eens live. Kippenvelmomentjes.

Een receptie vol liefde en muziek

Na de ceremonie was het tijd voor toast, taart en familiefoto’s. Daarna kwamen de avondgasten al. Arno & Hilde deden dit anders dan anders. Gebruikelijk is dat avondgasten na het diner komen voor het feest. Bij deze bruiloft kwamen ze voor het diner en mochten ze allemaal mee eten. Leuk idee, want het was super gezellig. En zo krijg je meer ‘menging’ tussen de dag- en avondgasten.

Tijdens het feest kwam de zangeres van ’s middags weer terug voor live muziek. Ze zorgde ervoor dat al snel bijna alle gasten op de dansvloer stonden. Zo kwam het feest al heel snel los!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!