fbpx
Bruiloft bij Het Koetshuis in Rotterdam - Angela de Baat Fotografie

Bruiloft bij Het Koetshuis in Rotterdam

7 juli 2020 was de grote dag van Peter & Isabel. De weersvoorspellingen gaven niet veel goeds aan, maar uiteindelijk werd het een prachtige dag. Ze vierden de liefde bij Het Koetshuis in Rotterdam, een prachtige locatie aan de buitenrand van de stad.

Ik begon in het ouderlijk huis van Isabel, waar zij en haar vriendinnen zich klaarmaakten voor de dag. Krulspelden, witte concealervlekken en magnetische wimpers. Genieten op de vroege ochtend. Na een half uurtje reed ik door naar Sliedrecht, waar Peter zich in eigen huis klaarmaakte met zijn vader en broer. Ook hier hing een ontspannen sfeertje. Toen ik weer terug reed naar Isabel was deze alleen ver te zoeken. De zenuwen waren dan toch toegeslagen! Maar toen Peter eenmaal aanbelde en ze elkaar hadden gezien, viel alles weer op zijn plek. Als ze samen zijn, is het goed.

Trouwceremonie bij Het Koetshuis

Na de first look reden we naar Het Koetshuis, waar alles al prachtig was aangekleed voor de ceremonie. Door de corona-maatregelen stonden veel stoelen nog uit elkaar, maar dit veranderde niks aan de sfeer. Wát een prachtige locatie. De zaal voelde intiem en tegelijk majestueus. Onder de klanken van Boudewijn de Groot – Ik geloof liepen Peter en zijn vader en daarna Isabel en haar vader naar de stoelen. Zelfs ik kreeg een brok in mijn keel. De ceremonie zelf ging nog even verder op deze toer, omdat Peters vader de ambtenaar was. De verhalen waren daardoor extra persoonlijk en raakten diep. Eén van de meest bijzondere ceremonies die ik heb mogen bijwonen!

Een zonnige receptie

Na de ceremonie verplaatste iedereen zich naar buiten onder de parasols. Het heeft tijdens de lunch nog een uurtje geregend. Toen de echte receptie begon, kwam de zon langzaamaan tevoorschijn. Heerlijk! Het bruidspaar koos voor een sweet table in plaats van een traditionele bruidstaart en ik ben fan. Deze heb ik opgeslagen op mijn telefoon voor als ik ooit zelf nog een bruiloft mag organiseren 😉

Na de zoetigheden kwam een troubadour ons voorzien van live muziek en er was een bier- en wijnproeverij. Tussendoor maakte ik nog wat foto’s van het bruidspaar en de gasten. Er werd gedanst en gedronken, waarna iedereen uiteindelijk naar binnen verhuisde voor het diner. Ik maakte nog wat laatste foto’s en daarna was het voor mij klaar. Een verre van traditionele bruiloft, maar daarom juist zo bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!