fbpx
Bruiloft bij Lommerrijk in Rotterdam - Angela de Baat Fotografie

Bruiloft bij Lommerrijk in Rotterdam

1 juli 2022 was de dag van Robin & Desiree. De stad Rotterdam zat diep in het hart van Robin, dus het was dan ook geen moeilijke beslissing waar hun bruiloft plaats zou vinden, namelijk bij Lommerrijk. Zelfs de ochtend mocht hier beginnen, namelijk bij barbier Schorem. Ik wist van het bestaan van deze plek, maar was er nog nooit geweest. Wát een sfeertje daar. Heerlijk opstarten met een espresso en de vintage vibe van de barbershop. Deze start beloofde al veel goeds voor de rest van de dag.

Getting ready in Hoogvliet

Een paar kilometers verderop maakte Desiree zich klaar in de kapsalon van haar moeder. Toch handig als je moeder kapster is, zij mocht dan ook haar haar doen! Daarna sprong ik weer in de auto naar het ouderlijk huis van Robin, waar hij zijn pak aantrok met zijn gezin. En hop, door naar het huis van Robin & Desiree, waar de ze haar jurk aantrok. Een getting ready met veel verschillende stops, maar door de ruime planning hoefden we zeker niet te haasten. Heerlijk!

First look

Met een hoop herrie (mannen blijven mannen) reed Robin in een Jaguar naar hun huis toe. De dichte familie en vrienden hadden zich al in de straat verzameld, de voortuin was versierd en de zon begon heerlijk te schijnen. Toen Robin zijn bruid voor het eerst zag, moest hij tranen wegpinken, blijer kun je mij als fotografe niet maken!

Trouwfoto’s in hartje Rotterdam

Uiteraard maakten we de reportage in Rotterdam. Ze hadden verschillende plekken uitgezocht waar ze graag foto’s wilden maken, elk met een bijzondere herinnering. Vind ik mooi. Ik houd zelf ook van afwisseling, dus van verschillende achtergronden word ik erg blij. Dan blijft mijn creativiteit goed aanwezig. Toen het weer omsloeg bleven we lachen. Die donkere wolken gaven juist zo’n gaaf effect bij de skyline.

Trouwen bij Lommerrijk

Door naar Lommerrijk, waar de rest van de bruiloft plaatsvond. De ceremonie was intiem met een klein gezelschap. Een paar emotionele momenten en heel veel gelach door de topspeech van BABS Indira. Zij is echt een aanrader wanneer je in de gemeente Rotterdam trouwt!

Receptie en diner aan een lange tafel

Taart, felicitaties en uiteindelijk foto’s met de gasten. De receptie was heerlijk relaxt! Doordat alles vanaf nu gewoon op 1 locatie was, hoefden we niet meer echt op de tijd te letten en dat was na zo’n drukke ochtend best fijn. En Lommerrijk is van zichzelf al heerlijk.

‘S avonds gingen ze aan een lange tafel in de serre dineren, met uitzicht op het meer. Prachtig! Een aantal speeches, uiteraard slechte spellen en hilarische cadeaus. Ik at een bordje met saté, dus was ook helemaal blij.

Out with a bang!

Deze heerlijke dag sloten ze af met een gigantisch feest met zo’n 120 extra avondgasten. Wát een feest! Voordat de chaos losbarstte, maakten we nog snel wat foto’s op de steiger met zonsondergang. Daarna gingen we los. De moeders deden nog een hilarische act met prachtige kostuums, er werden shotjes gedaan en ik danste nog lang na mijn eindtijd door. Een hele mooie afsluiter.

Ga je ook trouwen in Rotterdam? Ik leg het graag voor je vast! Neem contact met me op om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!