fbpx
Bruiloft met paarden rondrit door Dordrecht - Angela de Baat Fotografie

Bruiloft met paarden rondrit door Dordrecht

Op 24 mei 2019 trouwden Laurens & Denise op een hete, zonovergoten dag. De dag begon rustig, in het ouderlijk huis van Denise. Tien minuten verderop was Laurens zich aan het klaarmaken, dus ik reed even heen en weer zodat ik beide voorbereidingen vast kon leggen. Na een te lieve first look gingen we direct de auto in richting de Loonse & Drunense duinen. Het was nog vroeg en daardoor bijna volledig uitgestorven, genieten!

Trouwen op het stadhuis in Sliedrecht

Hoewel het bruidspaar in Papendrecht woonde, wilden ze liever trouwen in Sliedrecht. Ik geef ze geen ongelijk, want het gemeentehuis van Papendrecht is verre van sfeervol. Het oude stadhuis van Sliedrecht is niet erg groot, maar heeft heerlijke, ouderwetse charme. Na de reportage reden we daarom direct door naar Sliedrecht, waar de gasten al stonden te wachten. De ceremonie zat bomvol lieve woorden, slechte grappen en af en toe een traan. Precies zoals het hoort.

Huifkar rondrit met paarden door Dordrecht

Na de ceremonie verplaatsten we ons naar Dordrecht. Hier maakten we bij de Grote Kerk de familieportretten. Toen we terug liepen, stonden daar twee huifkarren met paarden op ons te wachten. Voor het diner werden de gasten namelijk nog getrakteerd op een rondrit door Dordrecht. Geniaal idee! Na de rit daalden we af naar De Raedtskelder voor het taartmoment. Voor mij was het hierna afgelopen, maar de gasten genoten nog van een heerlijk uitgebreid diner. Een topdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!