fbpx
Festivalbruiloft bij Plok Didam - Angela de Baat Fotografie

Festivalbruiloft bij Plok Didam

Tijdens de kennismaking met Rens & Nadia kreeg ik al helemaal zin in hun bruiloft op 17 juni. Hun wens was duidelijk; zoveel mogelijk spontane momenten vastleggen tijdens hun festivalbruiloft bij Plok Didam. De ongeposeerde momenten waren voor hun het allerbelangrijkste. En laat ik dat nou net het allerleukste vinden om te fotograferen!

Ik begon bij Nadia’s ouders, waar zij zich met haar zusje en 2 beste vriendinnen klaarmaakte. Het was al heerlijk warm en beloofde een prachtige dag te worden, dus de sfeer zal er goed in. Nadia had nog een brief geschreven voor haar ouders waarin ze hen bedankte voor alles. Ik vond dat zo’n mooi idee en gebaar, en het leverde de nodige tranen op. Een uurtje later stond Rens voor de deur en zagen ze elkaar voor het eerst.

Trouwfoto’s bij De Nevelhorst in Didam

We stapten erna direct de auto in om naar De Nevelhorst te rijden, een meer en natuurgebied in Didam. Door de felle zon moesten we zoveel mogelijk in de schaduw fotograferen, maar gelukkig was dat er genoeg. Het is echt een fantastisch mooi gebied, zeker wanneer je in die omgeving nog een fotolocatie zoekt!

De ceremonie

Na de reportage reden we door naar Plok, de trouwlocatie van Rens & Nadia. Alle gasten stonden ons al op te wachten in heerlijk felgekleurde kleding, het paste perfect bij de vibe! Nadia ging met haar vader naar binnen, zodat iedereen kon gaan zitten voor de ceremonie. Het was de eerste ceremonie voor de babs (helaas kan ik haar naam niet terugvinden op de website) en ze deed het perfect! We hebben lekker veel gelachen, totdat het bruidspaar de geloften uitsprak. Toen kwamen bij iedereen de tranen. En daar word ik altijd erg gelukkig van.

Festivalbruiloft bij Plok Didam

Na de ceremonie begon de echte festivalbruiloft. Ze hadden verschillende kiosken voor drank of eten en er stonden meerdere tafels met limonade en taart. Alles in verschillende kleuren, superleuk! Het buitenterrein bij Plok is enorm, maar zelfs met het kleinere gezelschap van Rens & Nadia (zo’n 50 man) voelde het alsnog cosy. Er liep een troubadour rond met live muziek, er stond een photobooth en verschillende zitplekken. Het was zo gezellig!

Diner onder de stretchtent

Toen het tijd was voor het diner verplaatsten we ons naar de stretchtent, die tegen het binnengedeelte van Plok aan staat. Ook hier hadden ze alles aangekleed in een wat bohemian sfeer, zodat het paste binnen het festivalthema. Tijdens het diner was er tussen elke gang een speech en het eindigde met een hilarisch zelfgeschreven liedje.

Wanneer je graag een festivalbruiloft wilt, maar geen zin hebt om alles zelf te regelen, is Plok echt een aanrader! Bijna alles wat je op de foto’s ziet, heeft de locatie zelf geregeld. Je hoeft dan alleen nog voor wat aankleding te zorgen. En natuurlijk fotografeer ik het graag voor je! Bekijk mijn tarieven.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!