fbpx
Geregistreerd partnerschap in Stadhuis Breda - Angela de Baat Fotografie

Geregistreerd partnerschap in Stadhuis Breda

Sommige mensen vinden dat een geregistreerd partnerschap niet speciaal genoeg is om vastgelegd te worden. Daar ben ik het op zijn zachts gezegd niet mee eens. Tegenwoordig is deze verbintenis bijna hetzelfde als trouwen en daarom net zo bijzonder. Ik fotografeer ze met alle liefde!

Geregistreerd partnerschap in Stadhuis Breda

Op 27 februari gingen Luc & Jeroen een partnerschap aan in de Kleine Zaal van Stadhuis Breda. Voor de ceremonie maakten we nog een groepsfoto op het bordes en daarna gingen we met zijn allen naar binnen. Ik was alleen nog in de Grote Zaal geweest, maar de Kleine Zaal is eigenlijk nog veel mooier. Een knusse ruimte met mooie rode muren en grote schouw. Heel gaaf!

De ceremonie is eigenlijk hetzelfde als trouwen, maar dan met een iets kortere speech. Ook is het tekenen de bindende factor en niet het ja-woord. Dat gaat daarom eerst. Babs Marja Heerkens deed het super leuk en gemoedelijk. Aanrader!

Foto’s op De Markt

Na de ceremonie maakten we wat foto’s in de hal en op de Markt met familie en vrienden. Erna hadden we 10 minuten de tijd om voor het Stadhuis wat foto’s van Luc & Jeroen samen te maken. Daarna vertrokken we met zijn allen naar Chocolat, waar ik nog de toast vastlegde. Daarna was het voor mij alweer klaar. Een uurtje fotograferen, maar wel een prachtige herinnering!

Korte sfeervideo

Omdat de ceremonie plaatsvond in het laagseizoen, had ik niet superveel werk liggen. Ik vond het daarom een leuk idee om een korte sfeervideo van de ceremonie te maken. Leuk voor hen én zo kon ik nog even inkomen voor het seizoen van start gaat met alle echte trouwvideo’s!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!