fbpx
Geregistreerd partnerschap bij Stadhuis Rotterdam - Angela de Baat Fotografie

Geregistreerd partnerschap in Stadhuis Rotterdam

Toen Tim & Franciska mij een berichtje stuurden of ik hun geregistreerd partnerschap in het Stadhuis van Rotterdam wilde vastleggen, was ik gelijk enthousiast. In mijn 5 jaar als trouwfotograaf was ik daar nog nooit geweest en ik was super benieuwd hoe het er van binnen uitzag. Zeker omdat ik zelf ook 2 jaar in de stad heb gewoond tijdens mijn studententijd.

Plechtigheid in Stadhuis Rotterdam

Op 29 januari om 12:00 was het zover. Met alleen de ouders als getuigen mochten we de trouwzaal in. De zon scheen heerlijk naar binnen en zorgde voor een warm licht. De babs zorgde ervoor dat we ons allemaal speciaal voelden. Sommige ambtenaren willen er met een partnerschap sneller doorheen gaan, maar zij nam echt de tijd. Superfijn! Ze wilden graag een ja-woord en ringen uitwisselen, ook al is dat voor de wet niet per sé nodig. Het maakte het wel een stuk persoonlijker.

Fotoshoot in de tuin

Na de plechtigheid kregen we nog een half uur om foto’s te maken in de tuin. Het was hartje winter, dus hij stond er een beetje troosteloos bij. Maar de zon en de mooie outfits van het paar maakten alles een stuk fleuriger. Binnen maakten we nog snel een foto op de trap én liepen we uiteraard nog naar het bordes. Je kunt niet partners worden bij het Stadhuis Rotterdam en dan geen foto op het bordes maken. Die statigheid blijft prachtig. Ik vond het fantastisch om hier eindelijk een keer te kunnen fotograferen!

Gaan jullie een geregistreerd partnerschap aan? Ik leg het graag voor jullie vast! Bekijk mijn tarieven.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!