fbpx
Intiem trouwen op Koetshuis Heuven - Angela de Baat Fotografie

Intiem trouwen op Koetshuis Heuven

Op 19 juli trouwden Michael & Samantha met een kleine, intieme groep bij Koetshuis Heuven. Een schattig gebouw middenin de Veluwse bossen. Ik ben zelf gek op de Veluwe en kom er ieder jaar voor een (kleine) vakantie, dus ik was gelijk enthousiast. Het was zo’n fijne middag!

Trouwen op Koetshuis Heuven

Ik startte bij Michael & Samantha thuis, waar ze al volledig aangekleed op mij wachtten. Een aantal vrienden en wat familie was ook al aanwezig, dus het was er gezellig druk.

Vanuit het appartement reden we naar het Koetshuis Heuven, waar de rest van de gasten al aanwezig waren. Het bruidspaar wilde graag klein trouwen, dus ze hadden een zogenaamd ‘bescheiden huwelijk’. De babs had dus van tevoren geen contact gehad en niks voorbereid. Ik was super benieuwd hoe dit zou gaan, maar eigenlijk was het super gezellig. De gasten zaten allemaal om een grote tafel en iedereen kon lekker met elkaar praten. De babs vroeg naar verhalen en veel vrienden gaven leuke anekdotes. Het was heel anders, maar heerlijk laagdrempelig. En een stuk interactiever dan een normale ceremonie. Aanrader!

Trouwfoto’s in de Veluwse bossen

Het koetshuis ligt middenin de Veluwezoom, dus voor de fotoreportage hoefden we maar een paar meter te lopen. Michael & Samantha zijn groot fan van fantasy, dus ze hoopten ook op foto’s met zo’n sfeertje. Het weer hielp heel goed mee. Het was vrij regenachtig, maar soms piepte de zon heel zacht tussen de bomen door, wat een supermooi beeld gaf. Precies zoals ze het voor ogen hadden!

Man, wat was dit een prachtige plek. Ga jij trouwen op de Veluwe? Laat mij de foto’s maken, ik doe het met heel veel liefde!

Receptie bij Restaurant De Ruif

Toen wij de foto’s maakten, gingen alle gasten alvast naar Restaurant De Ruif. Dit ligt aan het einde van de weg naar het Koetshuis, dus lekker dichtbij. Toen wij aankwamen, stond de taart al klaar. Het bruidspaar had een gedeelte van het terras afgeblokt, zodat ze lekker met alle gasten bij elkaar konden kletsen. Er werden cadeautjes uitgedeeld en heel veel gelachen.

Na ongeveer anderhalf uur reden we met zijn allen door naar restaurant De Peerdestal waar ik nog wat laatste foto’s maakte. Zodra het eten op tafel kwam, was mijn werk klaar. Kort, maar krachtig!

Samantha’s review

“Dankzij Angela hebben m’n man en ik een super mooi aandenken van onze speciale dag. De foto’s waren persoonlijk, ze weergaven precies het gevoel van de dag. Het was fijn om iemand op onze speciale dag te hebben die er niet alleen was om ons te fotograferen maar ook om mee te doen in de gezelligheid van de dag. Ik heb m’n man nog nooit zo comfortabel gezien voor een camera.” – Google reviews

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!