fbpx
Kleurrijk trouwen bij Het Kasteel van Rhoon - Angela de Baat Fotografie

Kleurrijk trouwen bij Het Kasteel van Rhoon

Marcel & Erica trouwden op de zonovergoten 8 mei 2020. Ik plande een kennismaking bij hen thuis in Rotterdam en we klikten meteen, wát een lief stel. Hun doel was een relaxte dag met hun allerliefste familie en vrienden vol kleur. En dat is gelukt!

Trouwfoto’s op de Kop van Zuid – Rotterdam

Erica maakte zich klaar bij haar ouders thuis, waar Marcel haar kwam ophalen tijdens een first look. Dit was zo lief! Ze konden alleen maar lachen. Vanaf daar stapten we de auto in richting De Kop van Zuid, waar we de reportage gingen schieten. De lucht was strakblauw, maar door de lente-ochtend nog niet heel heet, dus we hebben heerlijk foto’s gemaakt. We begonnen bij de slotjesbrug en liepen vanaf daar door naar Hotel New York. Ik zat op de Kop van Zuid op school, dus heb veel tijd op het terras daar doorgebracht, maar het blijft een prachtplek. Zeker nu de bloemen zo mooi erbij stonden!

We liepen een rondje langs de Wilhelminakade en maakten tussendoor nog een pitstop voor een ijsje. Ik had mango!

Kleurrijk trouwen bij Het Kasteel van Rhoon

Na de reportage reden we door naar Het Kasteel van Rhoon, waar de trouwerij plaatsvond. Ik was er nog nooit geweest, maar het is een ontzettend schattig, idyllisch plekje. Tussen de groene bomen en omringd door een slotgracht. De ceremonie vond plaats in de tuin. Ondertussen was het wel aardig opgewarmd, dus de gasten namen plaats onder de parasols. Misschien maar beter ook, want de 2 meter-regel gold nog steeds.

De ceremonie werd geleid door Winni en ze was heel betrokken, leuk om te zien! Na afloop maakten de gasten een haagje met kraanvogels. Erica had voor de bruiloft duizend vogels gevouwen in allerlei kleuren en ze kwamen overal terug. Het is namelijk de legende dat de wens werkelijkheid wordt van wie duizend kraanvogels vouwt. Bijzonder!

Borrel en diner in de Kerkzaal

De taart werd aangesneden en daarna ging het over in de borrel. We maakten wat familiefoto’s maar hebben vooral lekker gedronken en gepraat. Heel relaxt! Toen het uiteindelijk fris werd, verplaatsten we ons naar binnen in de Kerkzaal. Ook hier hingen overal kraanvogels! Alles stond al klaar voor het diner, dus we konden direct aanschuiven. Ik maakte nog foto’s van het voorgerecht en hoofdgerecht, omdat hier tussendoor de speeches werden gegeven. Zodra dit was afgelopen, was mijn dag ten einde. Het was top!

Plannen jullie een bruiloft bij Kasteel van Rhoon? Ik ga graag nog een keer terug! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!