fbpx
Kleurrijke bruiloft bij Kasteel de Haere - Angela de Baat Fotografie

Kleurrijke bruiloft bij Kasteel de Haere

20 augustus 2021 was de trouwdag van Timo & Celine en dit was echt wel een toppertje. Het vond plaats bij het sfeervolle Kasteel de Haere met een geweldig leuk gezelschap. Echt een prachtdag om op terug te kijken! Ik begon bij Celine thuis, terwijl mijn second shooter Timo zijn voorbereidingen fotografeerde in een stad verderop. Bij Celine was het een gezellige bende met haar, makeup, aankleden en het binnenwandelen van vrienden en familie. Iedereen wachtte buiten bij de voordeur toen Timo haar op kwam halen. Een prachtig moment waarbij de emoties goed te zien waren.

Tentceremonie bij Kasteel de Haere

Het bruidspaar wilde het allerliefste buiten trouwen met uitzicht op het prachtige landgoed van De Haere., heel begrijpelijk. Het bleef uiteindelijk droog, maar voor de zekerheid hadden ze een tent opgezet omdat de voorspellingen niet helemaal veilig waren. Ik vind het altijd extra sfeer toevoegen zo’n tent, maar om te fotograferen is het net iets moeilijker door de gele gloed. Toch ben ik heel blij met de resultaten!

Ze waren al getrouwd op het gemeentehuis, waardoor ze de ceremonie helemaal zelf konden indelen. Ze gingen uiteindelijk voor een combinatie van preken, muziek en gebed. Burgerlijk en Kerkelijk door elkaar. Dit maakte het heel uniek en persoonlijk. Dat Celine ter verrassing op kwam lopen terwijl ze een prachtig lied zong met haar vader, maakte het allemaal nog extra speciaal.

Een kleurrijke trouwreportage

Doordat we in 2021 een vrij natte zomer hadden, was het landgoed nog prachtig in kleur. Dit kwam nog extra goed tot zijn recht door de zachte bewolking waar subtiel wat zon doorheen kwam. Perfect fotografieweer! Na een toast en de taart gingen we met zijn drieën het landgoed op om de trouwfoto’s te maken. Er zijn hier genoeg prachtige plekken waar we ons helemaal uit konden leven, dus ik was blij.

Receptie, diner en feest

Natuurlijk maakten we tijdens de receptie een aantal foto’s met vrienden en familie. Hierbij maak ik maak 1 standaard foto en 1 iets lossere met andere poses, voor net wat meer afwisseling. Maar stiekem vind ik de momenten tussen het poseren net wat leuker, hier schiet ik dus vrolijk door. De receptie vloeide soepel voort in het heerlijke mexicaanse diner en we sloten de dag af met een klapper van een feest. Een prachtdag!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!