fbpx
Kleurrijke bruiloft bij Tuin de Lage Oorsprong - Angela de Baat Fotografie

Kleurrijke bruiloft bij Tuin de Lage Oorsprong

Ik had er nog nooit van gehoord, dus tijdens de kennismaking met Gerard & Lisa zocht ik hun trouwlocatie even op. Mijn mond viel open; wat een droom van een locatie. Tuin de Lage Oorsprong is prachtig kleurrijk en je kunt trouwen in een kas. Ik had er al gelijk zoveel zin in! En het was nog mooier dan we hadden verwacht, zelfs met de enorme hoeveelheid regen.

Ik zag het bruidspaar pas bij de Tuin zelf, van het aankleden hoefden ze geen foto’s. Prima! We begonnen daarom gelijk met de reportage. Buienradar was onze vriend die dag, dus we zagen dat we precies 30 minuten hadden voordat het weer begon te regenen. Go go go! Eerst zonder kids, later kwamen die erbij en maakten we foto’s met het hele gezin. Met kleine kinderen laat ik iedereen losser. Ze mogen rennen, spelen en knuffelen zonder echt te poseren. Anders zijn ze het veel te snel zat en zo heb je alsnog supermooie foto’s.

Trouwen in een kas bij Tuin de Lage Oorsprong

Na de reportage kwam de familie aan en in de miezer maakten we snel de portretten buiten. De rest van de gasten kwamen daarna aan. Het originele plan was om de ceremonie buiten te houden in het groene ‘amfitheater’ maar door de regen was dit verplaatst naar de kas. Uiteindelijk was dit misschien nog wel mooier. De regen tikte sfeervol op het glas en de kas zelf was prachtig aangekleed. Super romantisch!

Receptie & Diner

Door de regen vonden zowel de receptie als het diner binnen plaats. De receptie was in dezelfde kas als de ceremonie, dus het personeel had bliksemsnel de ruimte omgebouwd. Voor het diner verplaatsten we ons naar het cafétje aan het begin van de tuinen. De enorme hoge ramen in combinatie met de lange tafels maakten het imposant. De aankleding van de tafels weer sfeervol, de perfecte combinatie. Ik mocht mee-eten met een volledig 3-gangen shared dining en daar werd ik uiteraard erg blij van. Een crewmaaltijd is meestal voldoende, maar echt mee-eten is verwennerij.

Trouwfeest bij Kabels

Op zo’n 2 minuten rijden zit evenementenlocatie De Westerbouwing met verschillende gebouwen. Gerard & Lisa hadden hun trouwfeest in het sfeervolle Kabels. Met een buitenterras, binnengedeelte en omringd door bomen paste het perfect bij de Tuin de Lage Oorsprong, maar dan net iets feestelijker. Het bruidspaar startte de avond met een salsa openingsdans (!) en daarna nam de dj het over. Buiten onder de overkapping stonden vuurkorven waar marshmallows konden worden geroosterd. Na anderhalf uur en een laatste foto bij de lichtletters, was het voor mij ten einde. Topdag!

Trouwvideo

Voor Gerard & Lisa maakte ik ook een trouwvideo! Bekijk hem hieronder.

Ga jij ook trouwen op deze prachtige locatie? Ik leg het graag voor je vast!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!