Lifestyle Newborn

Jullie pasgeboren kindje liefdevol en natuurlijk vastgelegd

Nog zo klein en al zo bijzonder. Jullie pasgeboren kindje brengt zoveel liefde in jullie gezin. Deze bijzondere tijd leg ik graag voor jullie vast. Ik werk niet met wrappings of mandjes, dan kun je beter zoeken naar een geposeerde newborn fotoshoot. Mijn reportages zijn journalistiek. Ik kom bij jullie thuis en leg de natuurlijke momenten vast. 

Jullie kindje wordt langzaam wakker, tijd voor een voeding. Of het nu borstvoeding of met de fles, dit intieme moment is het waard om op beeld te hebben. Misschien vinden jullie het daarna leuk om een badje te doen en hem/haar daarna aankleden. Verder uiteraard heel veel knuffels tussendoor.

Als jullie meer kinderen hebben zijn ze uiteraard meer dan welkom om erbij te zijn!

Mijn stijl

Zoals je hierboven al in mijn portfolio kunt zien, houd ik van kleur. Elke locatie heeft andere kleuren, deze laat ik zoals ze zijn. Ik maak ze alleen net wat feller en warmer, zodat ze nog meer poppen.

Verder is het mijn doel om jullie te fotograferen zoals je echt bent. Dus emotie, beweging en zorgen dat je helemaal op je gemak bent. Zo wordt het ook nog eens een hele gezellige ervaring!

Tarieven

Lifestyle newborn reportage

395
  • Fotoshoot van 60 - 90 minuten
  • Inclusief 20 digitale foto's naar eigen keuze
  • Extra foto's bij te bestellen voor € 10,- per stuk
  • Levering via online galerij
  • Tot 20KM vanaf Sleeuwijk reiskosten inbegrepen à €0,29

Je kunt ook altijd een luxe album bijboeken zodat je de foto’s afgedrukt kunt bewonderen. Vraag gerust een offerte!

Vraag een fotoshoot aan!

Vul onderstaand formulier in, dan plannen we samen een datum in.