fbpx
Multiculturele bruiloft bij De Raedtskelder in Dordrecht - Trouwfotograaf Dordrecht Angela de Baat Fotografie

Multiculturele bruiloft bij De Raedtskelder in Dordrecht

Vanaf het moment dat Eva contact met mij opnam, wist ik dat dit een geweldige bruiloft zou worden. De Nederlandse Eva trouwde op 28 augustus met haar Amerikaanse Neil. Haar sprak ik in het echt, terwijl Neil erbij was via videobellen. Toen ze me vertelden dat ze ook nog eens twee verschillende geloven in hun ceremonie wilden verwerken, was ik om. Zo bijzonder!

Trouwfoto’s bij Villa Augustus

We startten de zonnige dag bij Villa Augustus in Dordrecht. Hier zagen ze elkaar voor het eerst in vol ornaat en hadden we een uur om op de locatie de trouwreportage te schieten. Ik vind Villa Augustus in de lente en zomer fantastisch als fotoplek. Zeker in de ochtend wanneer het nog rustig is heb je veel privacy. Het is echt een ontdekkingstocht tussen alle moestuinvelden, bloemen, verstopte paadjes en heggen. Aanrader!

Bijzondere trouwceremonie bij De Raedtskelder

Daarna vertrokken we naar De Raedtskelder, in het centrum van Dordrecht. Een populaire locatie in deze omgeving, want ik was er ondertussen al 4x geweest voor een bruiloft. Maar het blijft bijzonder. Zeker met een ceremonie als die van Neil & Eva. De Nederlandse, Engelse en Hindoe taal werden afgewisseld. Er werden kaarsen aangestoken, bloemenkransen gelegd en stenen verplaatst. Maar ook werd er een gebed uitgesproken en gezegend door een predikant. Al deze elementen zouden veel geweest zijn, maar Neil & Eva wisten het als een prachtig geheel te krijgen.

Ik hou ervan wanneer een bruiloft anders is dan anders, en deze dag was dat zeker het geval!

Receptie & Diner

De rest van de dag verliep gezellig en comfortabel. Doordat er veel verschillende nationaliteiten aanwezig waren, sprak bijna iedereen Engels met elkaar. Weer eens wat anders. Ook de speeches werden ’s avonds in het Engels gedaan, zodat ook Neil ervan mee kon genieten. De avond sloten ze af met een diner en een zelfgemaakt liedje van hun beste vrienden. Ik liep met een glimlach terug naar de parkeergarage. Topdag!

Ga je ook trouwen in de Raedtskelder of Villa Augustus? Ik houd me graag aanbevolen! Neem gerust contact op voor mijn bruidsfotografie.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!