fbpx
Persoonlijke herfstbruiloft bij De Landgoederij in Bunnik - Angela de Baat Fotografie

Persoonlijke herfstbruiloft bij De Landgoederij in Bunnik

Ik krijg wel eens de vraag hoe je zo’n bruiloft nou écht persoonlijk kunt maken. Leona & Tirza zijn hier de koninginnen in. Op 29 oktober trouwden zij in omgeving Zeist op hun eigen manier. Ze wilden het liefst zoveel mogelijk dierbaren betrekken in de onderdelen, en dat is ze gelukt. Ik neem je mee door hun dag!

We begonnen ’s ochtends rustig in hun eigen appartement in Zeist. Terwijl Tirza haar ontbijt naar binnen werkte en haar make-up deed, speelde Leona nog even een spelletje op de Playstation. Een fijne LP op de achtergrond en een goede vriendin die hun haar deed maakte alles compleet. Een heerlijk begin van de dag!

Trouwceremonie bij De Landgoederij

Vanaf Zeist vertrokken we met zijn allen naar Bunnik, waar het de ceremonie voor het burgerlijke huwelijk gepland stond. Ik was al vaker bij De Landgoederij geweest, maar nog nooit in de herfst. En dan is het er nog mooier. Na een first look met de ouders van Tirza gingen we naar binnen. We hadden de kleinere Hooiberg zaal tot onze beschikking en dat was de perfecte grootte voor onze groep. Zo hielden ze het lekker intiem. De broer van Tirza was babs, waardoor de speech super persoonlijk werd.

Mocht jij ook een familielid of vriend als babs willen, maar zijn ze niet beëdigd? Je kunt bij de meeste gemeentes een aanvraag doen om een persoon ambtenaar voor 1 dag te laten worden. Check bijvoorbeeld hier hoe het werkt bij de gemeente Utrecht!

Na de ceremonie hadden we nog een lekkere lunch mét speech en de groepsfoto’s.

Fotoreportage tussen de herfstkleuren

Na de groepsfoto’s gingen de gasten alvast richting de kerk, waarna wij met zijn drieën achterbleven. Zo hadden we heerlijk de rust en tijd voor de reportage. De herfstkleuren waren prachtig en matchten perfect bij de outfits, waardoor alles zo’n perfect plaatje was. Ik stond te springen achter mijn camera.

Kerkdienst in Zeist

Ik heb veel kerkdiensten gefotografeerd, maar deze heeft een plekje in mijn hart. Alles was prachtig versierd in de mooiste regenboogkleuren om de liefde van de twee vrouwen te vieren. De moeder van Tirza was dominee, waardoor de preek prachtig aansloot op het bruidspaar. Ook hadden ze meerdere kaarsen in verschillende kleuren staan, die elk een onderwerp vertegenwoordigden. Kracht, liefde, schoonheid etc. Een aantal van de gasten mochten deze aansteken, zo werd het nog persoonlijker.

Receptie met pizzacaravan

Na de dienst verplaatsten we ons naar de zaal die in het gebouw zat. Hier vond de receptie plaats met meerdere speeches en stukjes van beide families. Uiteindelijk sloten we de dag af met een heuse pizzacaravan van Bakken op Hakken, een van de grootste wensen van Leona. Uiteraard nam ik zelf ook een stukje, of 2, of 3.

Deze bruiloft is er een die me altijd zal bijblijven. Ik was die dag echt onderdeel van het gezelschap en voelde alleen maar warmte. Genoten!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!