fbpx
Romantische trouwfoto reportage bij Abdijhof Mariënkroon - Angela de Baat Fotografie

Romantische fotoreportage bij Abdijhof Mariënkroon

14 mei was de trouwdag van Jonah & Laura. De ouders van Laura hadden tijdelijk op Abdijhof Mariënkroon gewoond en ze had daarvan foto’s gezien. Haar grootste wens kwam daarom tijdens het kennismakingsgesprek al naar voren, daar wilde ze de reportage maken. De foto’s op Google Maps zagen er niet heel spannend uit, maar ik kan overal wel wat van maken, dus ik vond het helemaal prima. Toen we er 14 mei aankwamen, viel mijn mond open van verbazing. Wát een fantastisch mooie plek.

Ik begon de dag eerst bij Laura, toen zij de laatste finishing touches aan haar jurk en haar deed. Na een lieve first look reden we naar Abdijhof Mariënkroon. Groene klimop, donkerbruine stenen en een doorgang met blauwe regen kwam ons tegemoet. Ik kon niet wachten om te beginnen. We hadden er twee uur voor uitgetrokken, dus ik voelde me als een kind met kerst. Buiten was magisch, maar binnen was het licht nog mooier. KIJK DAN!

Ceremonie bij Villa Fleurie in Rosmalen

Na een korte lunch reed ik alvast vooruit naar Villa Fleurie in Rosmalen, de locatie voor de rest van de dag. De ceremonie vond plaats in de zaal op de bovenste verdieping en werd geleid door de vader van Jonah. Hij was babs voor 1 dag, iets wat bij veel gemeentes te regelen is. Hierdoor was de toespraak super persoonlijk en extra speciaal. Ook de vader van Laura en broer van Jonah hadden nog een speech. Een vriendin maakte het helemaal compleet met een eigen gecomponeerd muziekstuk dat ze voordroeg. Hoewel ik normaal alles goed onder controle heb, moest ik hier toch wel een traantje wegpinken.

Receptie

De receptie vond plaats in de ruimte naast de ceremoniezaal. Er stond een chique taart klaar die ze direct aansneden. Een toast erbij en de receptie kon beginnen. Ze hadden niks speciaals gepland, gewoon gezellig met iedereen kletsen en gezellig wat drinken. Wel werden ze nog verrast met een gemaakt lied en een speech. Iedereen deed mee, zo leuk! Zodra het eten werd geserveerd, was ik klaar. Ze hoefden geen foto’s van het complete diner en dat is natuurlijk helemaal prima. De speeches waren toch al geweest!

Zoek je nog een trouwlocatie in de omgeving van Den Bosch? Houd de Mariënkroon zeker in je achterhoofd, het is er echt prachtig!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!