fbpx
Styled wedding shoot in Dordrecht - Angela de Baat Fotografie

Styled wedding shoot in Dordrecht

Styled wedding shoots zijn een heerlijke afwisseling tussen de normale bruiloften door. Op bruiloften moet ik goede en mooie foto’s afleveren, hiervoor heb ik dan ook een mentaal lijstje met perfecte poses en composities waarvan ik weet dat ze top zijn. Mooi, maar ik heb tijdens een bruiloft dus niet echt de ruimte en het gemak om creatief buiten mijn comfort zone te gaan. Dit doe ik tijdens styled shoots. Hier krijg ik nieuwe ideeën en is er even geen druk dat alles perfect moet zijn. Zoals bij deze shoot in Dordrecht op 13 mei 2019. Drie modellen, twee soorten styling, dus twee verschillende reportages.

We wandelden door de zonnige binnenstad van Dordrecht, één van mijn meest favoriete trouwfotolocaties. De sfeer, de kleuren en het licht zijn hier altijd prachtig. Kijk en zwijmel mee!

Leveranciers van de styled shoot

Een styled wedding shoot maken we samen. Daarom even alle topleveranciers op een rijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!