fbpx
Trouwen bij Boerderij Denissen - Angela de Baat Fotografie

Trouwen bij Boerderij Denissen

Zon, groene bomen en een fantastische sfeer. De bruiloft van Marco & Simone was in 1 woord ‘warm’. Al vanaf het moment dat ik ’s ochtends bij Simone binnen stapte, wist ik dat ik ging genieten. Ik mocht deze bruiloft samen vastleggen met Rochelle van ’t Bruidssouvenirtje. We begonnen bij Simone, reden door naar Marco en kwamen weer terug bij Simone. Alles met een ruime tijdsplanning zonder gestress. Heerlijk! Het stel had elkaar een brief geschreven die ze ’s ochtends voor de first look moesten doorlezen. Ik vond dit zo’n mooi moment en had zelf ook even een brok in mijn keel. Prachtig!

First look

Er zijn 2 manieren waarop het bruidspaar elkaar voor het eerst kan zien; aan het begin van de ceremonie bij het altaar of met een first look. In Nederland komt de first look het vaakst voor, omdat de fotoreportage vaak voor de ceremonie wordt gepland. Mijn persoonlijke voorkeur heeft vaak een eerste blik bij het altaar, omdat dit meestal een stuk emotioneler is dan een standaard first look. Maar Marco & Simone hebben dit vooroordeel direct aan stukken geboord. Ze deden het prachtig met de drie vooroplopende bruidsmeisjes en al hun directe familie en vrienden die erbij mochten zijn. Emoties in overvloed!

Trouwfoto’s in Tilburg

Na een korte touch-up van de visagist, ook voor Marco, doken we met de bruidsmeisjes en pup Saartje het bos in. We maakten eerst foto’s met de bruidsmeisjes en daarna gingen ze samen verder. We hadden er ruim de tijd voor uitgetrokken, zeker met jonge kinderen is dit een aanrader. Geen gehaast, geen enkele foto hoeft in één keer goed te zijn, hierdoor blijven de foto’s heerlijk spontaan.

Trouwceremonie bij Boerderij Denissen

Door naar Berkel-Enschot, waar we aankwamen bij het gezellige Boerderij Denissen. Door de vrij natte zomer waren het gras en de bomen nog felgroen. In contrast met de witte lampionnen was de oprijlaan bijna magisch. Toen kwam Marco aangereden met een enorme BMW en waren we weer terug in de realiteit haha! De ceremonie vond plaats in de tuin aan de achterzijde van het pand, een intiem en zonnig plekje. De babs deed het heel leuk en ze hadden een muziekaal stel ingehuurd voor live muziekondersteuning. Dit maakte het nog extra persoonlijk!

Een relaxte receptie en diner

De huidige maatregelen zorgden ervoor dat er geen feest mocht worden gehouden. Ze kozen er daarom voor om na de ceremonie een ontspannen receptie te doen die langzaam overvloeide in een 5-gangen diner. Tijdens het taart en toast moment schoot Marco de kurk op iemands hoofd, het boeket werd opnieuw gegooid omdat Simone niet kan richten en de kinderen fietsen en renden het veld over. Er was sfeervolle muziek en de zon verdween met een perfecte ondergang tussen de bomen. Ook al zit de Boerderij aan een vrij drukke weg, ik had echt het idee dat we in ons eigen coconnetje zaten. Heel bijzonder!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!